Γουστάρω σε, τι δεν καταλαβαίνεις;

Το άρθρο αυτό είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στους ακαταμάχητους, γοητευτικούς, ντροπαλούς τύπους και τύπισσες. Τα παιδιά που είναι έξαλλα, όμορφα, κουλ (ακόμη κι αν δεν το ξέρουν) και τις καρδιές που κατακτούν. Σίγουρα έχεις πετύχει κάποια στιγμή ένα μανάρι αυτού του είδους, το οποίο πολύ δύσκολα θα μιλήσει για τον εαυτό του, τα ενδιαφέροντα του και φυσικά τα συναισθήματά του. Είναι το παιδί που από την πρώτη στιγμή θα θελήσεις να γοητεύσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πως θα τα καταφέρεις. Ή τουλάχιστον δεν θα είσαι σίγουρος πως τα έχεις καταφέρει, μιας και δεν πρόκειται ποτέ να σου δείξει καθαρά εάν ενδιαφέρεσαι, ή όχι.
Φτάνει όμως κάποια στιγμή που δεν μπορείς άλλο. Τα έχεις κάνει όλα και ακόμα δεν ξέρεις τι παίζει με την πάρτη του. Προσπαθείς να ερμηνεύσεις τα σήματα που σου στέλνει, ωστόσο σου είναι σχεδόν αδύνατο. Ρωτάς φίλους, μπας και έχουν καμιά ιδέα αν όντως σε γουστάρεις, ή όχι. Σκέφτεσαι να τα παρατήσει, αφού δεν έχει ανταποκριθεί σαφώς ακόμη σε κάποια απ' όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει να τον προσεγγίσεις, ωστόσο δεν σταματάς ακόμη, μιας και πάντα έχεις την πιθανότητα να σε γουστάρει στο μυαλό σου και εδώ που τα λέμε για να έχεις κάνει τόσο κόπο, λογικά τον θες πολύ.

Ωστόσο ίσως το παίρνεις λάθος. Το φλερτ δεν είναι ανάγκη να είναι πάντα διακριτικό και δυσανάγνωστο. Μπορεί να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να χάνεσαι στις ασάφειες και για αρκετό καιρό να μην είναι σίγουρος κανείς για τα συναισθήματα του άλλο μέχρι που θα γίνει ένα μεγάλο μπαμ, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν καλό (και σε κάποιες περιπτώσεις υποχρεωτικό) να γίνεις πιο ξεκάθαρος. Όχι, δεν εννοώ να κάνεις ένα ακόμη διακριτικό κομπλιμέντο για ντύσιμό του, ούτε να χαμογελάς κοιτώντας τον στα μάτια. Εννοώ κάτι δραστικό, το οποίο θα του δώσει κατ' ευθείαν να καταλάβει πως τον θες.

Αυτό δεν είναι άλλο βέβαια από το φιλί. Πρόκειται για το ξεκάθαρο σήμα πως τον θες και τον διεκδικείς, πως τον γουστάρεις και θες να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Μόνο έτσι θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις εάν και εκείνος σε θέλει. Αν όχι, απλά θα σε σταματήσει, ή θα σου μιλήσει για το πώς νιώθει, αλλά όπως και να 'χει εσύ δεν έχεις να χάσει τίποτα. Απλά πήγαινε κατ' ευθείαν στο ψητό και θα δεις τι παίζει με το μέλλον σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.