Άγρια Ζώα απ΄ όλο τον κόσμο έχουν αυτή την απίστευτη οργάνωση και την ευχαριστούμε για τη διάσωση τους.
Το 2011, η κυβέρνηση του Περού βάζει μια ιστορική απαγόρευση στο τσίρκο που χρησιμοποιούν ζώα για διασκέδαση. Ωστόσο, η βιομηχανία του τσίρκου ήταν απρόθυμη να συμμορφωθεί, κρατώντας τα ζώα σε φρικτές συνθήκες και χρησιμοποιώντας πολύ σκληρά μέτρα για προσωπικό όφελος.
Έτσι οι φοβεροί υποστηρικτές των άγριων ζώων του Animal Defenders International ξεκίνησαν τη μακρά διαδικασία διάσωσης κάθε ζώου που ακόμα υποφέρει σε αυτές τις συνθήκες. Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη από διάφορους αγνώστους και μη, συμπεριλαμβανομένης και μιας αρκετά μεγάλης δωρεά από βετεράνους της τηλεόρασης όπως ο Bob Barker, ο οργανισμός κατόρθωσε να διασώσει πάνω από 80 ζώα.
Παρά το γεγονός ότι το σχέδιό τους είναι θετικό, οι διασώστες έρχονται σε επαφή με βαθιά θλίψη κάθε μέρα. Σε μια πρόσφατη αποστολή, για παράδειγμα, βρήκαν αυτό το φτωχό λιοντάρι στο βουνό, που το μόνο που είχε γνωρίσει ποτέ ήταν ο πόνος και η δυστυχία.
Όταν δεν είχε συρθεί σε παραστάσεις, αυτό το όμορφο πλάσμα περνούσε τις μέρες του αλυσοδεμένο σε ένα κρεβάτι φορτηγό.
desktop-1440167886

 Ο Μουσταφά πουλήθηκε στην εξωτική βιομηχανία κατοικίδιων ζώων , όταν ήταν ακόμα μωρό.
desktop-1440167889

Αδυνατισμένος και σαφώς με ανάγκη από ιατρική φροντίδα, πέρασε όλη του τη ζωή με αλυσίδες.
desktop-1440167890

Οι ιδιοκτήτες του τσίρκου προσπάθησαν να οργανώσουν εξέγερση για να κρατήσουν σκλαβωμένα τα ζώα τους, αλλά υποχώρησαν τελικά έπειτα από την απειλή σοβαρών κυρώσεων.
desktop-1440167892

Αυτή η τίγρης που ονομάστηκε Hoover, βρέθηκε 24 ώρες αργότερα σε ένα ξεχωριστό τσίρκο. Έζησε στις ίδιες άθλιες συνθήκες.
desktop-1440167894

Όπως και ο πρώην ιδιοκτήτες του Μουσταφά, αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν επίσης να προκαλέσουν ταραχές εναντίον της διάσωσης, αλλά δεν μπορούσαν να πολεμήσουν τους νόμους που ήταν εναντίον τους.

desktop-1440167898

Ο Condorito, ένας κόνδορας, είχε τα φτερά του κουρεμένα για να τον κρατήσουν ανίσχυρο και χωρίς να μπορεί να πετάξει.
desktop-1440167896

Αλλά υπάρχει ελπίδα ότι τα φτερά του θα ξαναφυτρώσουν, το οποίο θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στην άγρια φύση.
desktop-1440167901

Αν και η αποστολή έχει επισήμως λήξει με τη διάσωση του Μουσταφά, ο ADI εργάζεται αυτή τη στιγμή για την οικοδόμηση ενός σπιτιού για τον ίδιο και χρειάζεστε βοήθεια για τη χρηματοδότηση του έργου. Μπορείτε να συμβάλετε στην εξεύρεση επιτέλους ενός φυσικού καταλύματος για τον Μουσταφά κάνοντας μια δωρεά.
Η οργάνωση θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την περιοχή για περαιτέρω παράνομη δραστηριότητα. Έχουν επίσης σχέδια για τη διερεύνηση της Κολομβίας και του Μεξικού για παρόμοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει νομοθεσία και στις δύο χώρες για την απαγόρευση της χρήσης ζώων σε τσίρκο για διασκέδαση. Μπορείτε να βρείτε ενημερώσεις σχετικά με τις τρέχουσες αποστολές τους στο Facebook και το Twitter.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.