Χωρίζεις με τον τύπο, χωρίζεις και με την παρέα;

Είναι ένα πολύ λογικό ερώτημα, το οποίο μάλιστα πολλές φορές ούτε καν θα σκεφτούμε για να το απαντήσουμε, στην πραγματικότητα. Αυτό, διότι τα πράγματα θα εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς καν να το καταλάβουμε. Το κατά πόσον το να χωρίσεις με έναν τύπο σημαίνει πως χωρίζει και με την παρέα, εξαρτάται από πολλά πράγματα.
Γενικά, υπάρχουν πολλών ειδών παρέες για τα ζευγάρια. Υπάρχει η κοινή παρέα, αλλά υπάρχει και η παρέα του ενός και του άλλου. Εάν δεν υπάρχει καθόλου κοινή παρέα, κάποια από τις δύο παρέες, του ή της συντρόφου, θα γίνει η κοινή παρέα, περισσότερο ή λιγότερο. Είναι σύνηθες, ιδίως για τις γυναίκες, να προσκολλούνται τόσο πολύ στη σχέση τους που τελικά έχουν μόνο έναν φίλο: τον σύντροφό τους. Έτσι, είτε δεν θα έχουν άλλες εξόδους, πέραν αυτών με τον σύντροφό τους, είτε θα συμμετέχουν στην παρέα του. Γενικά αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να αποφεύγεται, σε τόσο ακραίο βαθμό.

Σε μία τέτοια περίπτωση, που η παρέα του έχει γίνει και δικιά σου, εάν χωρίσεις μαζί του, χωρίζει και με την παρέα του; Μέσα σε αυτή την κατάσταση ακόμα και η παρέα του θα σε έχει δεχθεί ως δικό της μέλος. Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: είσαι στην παρέα ως η κοπέλα του φίλου τους ή τελικά κατάφερες να μοιραστείς τόσα πράγματα με την παρέα που τελικά είσαι μέλος της παρέας; Από αυτό στην πραγματικότητα θα εξαρτηθεί το εάν θα χωρίσεις και με την παρέα.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν μπορούν να είναι πλέον τα ίδια. Σε μία τέτοια, περίπλοκη κατάσταση, το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι πως χωρίζεις με την παρέα, αλλά τελικά διατηρείς σχέσεις και επαφές ή και συνεχίζεις την φιλία σου με τα άτομα με τα οποία δέθηκες μέσα στην παρέα. Αυτό μπορεί να φανεί αρχικά περίεργο, αλλά μην φοβάσαι μήπως προκαλέσεις πρόβλημα στην υπόλοιπη παρέα, διότι εκείνη θα συνεχίσει να υπάρχει. Στο κάτω-κάτω, σιγά-σιγά θα διαμορφωθεί μία νέα κατάσταση και τελικά όλοι θα αντιληφθούν πώς έχουν πλέον τα πράγματα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.