Τελικά...τους είδαμε τους εξωγήινους;

Αυτό μπορεί να αποτελεί και ένα προσωπικό ερώτημα: «Μήπως είδα ένα φαινόμενο που μπορεί να αφορά στην εξωγήινη ζωή»; Όμως αυτή  η ερώτηση, το αν τελικά είδαμε τους εξωγήινους, αναφέρεται στο αν μπορούμε να πούμε πως εξωγήινοι έχουν έρθει σε κάποια επαφή με τον ανθρώπινο πολιτισμό που μπορεί να θεωρηθεί πως υπήρχε κάποια σχέση, κάποια αλληλεπίδραση. Γι’ αυτό το θέμα έχουν τοποθετηθεί πολλοί και έγκριτοι.
Ίσως η μεγαλύτερη μαρτυρία σε σχέση με αυτό το ζήτημα, υπήρξε η τοποθέτηση του πρώην υπουργού αμύνης του Καναδά. Ο υπουργός Paul Hellyer, έκανε μία ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι, η οποία φαίνεται να έχει μείνει αξέχαστη και ιστορική, παρόλο που δεν φαίνεται να κινητοποιεί τους αρμόδιους. Ο ίδιος λοιπόν παραδέχθηκε από την θέση του πως πρέπει η αλήθεια σε σχέση με την επίσκεψη νοήμονος εξωγήινης μορφής, πρέπει να βγει στο φως, από τις κυβερνήσεις που διαθέτουν τέτοιου είδους στοιχεία . Από το 2005 έχει αναφέρει πως οι εξωγήινοι βρίσκονται στη γη και έχει βάσιμες υποψίες πως παρατηρούν την ανθρώπινη ιστορία με μεγάλη ανησυχία, θεωρώντας πως ευθύνονται για ορισμένες «αποτυχίες» οπλικών συστημάτων μας, με σκοπό να μας προφυλάξουν. Θεωρεί πως οι εξωγήινοι, όταν ο άνθρωπος ανακάλυψε τα πυρηνικά όπλα, έκαναν διάφορα σαμποτάζ, μέσω των δικό τους τεχνολογικών εξοπλισμών, καθώς θα αναλογίστηκαν την κατάσταση κατά τον ίδιο τρόπο που ένας γονέας θα προστάτευε το παιδί του από το να πάρει στα χέρια του σπίρτα.

Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού θα μπορούσαν να είναι αρκετές. Όσο και να θέλουμε παραπάνω αποδείξεις, δεν μπορούμε να αρνηθούμε την σημαντικότητα των λόγων του. Απ’ ό,τι πάντως φαίνεται, δεν πρόκειται να μείνουμε για πολύ ακόμα στο σκοτάδι .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.