Πάρ' το φεγγάρι και κάν' το μπύρα μου

Είναι αυτές οι άτυχες οι στιγμές που είσαι τόσο στενοχωρημένη που το μόνο που θές είναι να ποτίσεις από τη δυστυχία και όταν περπατάς τα πόδια σου να κάνουν πλατς - πλουτς επειδή έχεις γίνει μούσκεμα από τα δάκρυα. Χωρισμό το λένε στο χωριό μου και ναι, μπορεί να είναι απαίσιο συναίσθημα, αλλά όλοι το περνάνε κάποια στιγμή. Είναι η φάση που θες να γίνεις πάλι πέντε χρονών και να μη σε νοιάζουν τα κοριτσάκια. Σε αυτήν την ηλικία βέβαια το πιο λογικό είναι να πίστευες ακόμη πως σου αρέσουν τα αγοράκια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Μπορεί λόγω του χωρισμού να νιώθεις την απόλυτη αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον και την ψυχική σου υγεία, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα δύο πράγματα είναι σίγουρα: θα βγεις με την παρέα και θα τα πιείς. Δε μιλάμε αναγκαστικά για κλαμπ, μπαρ ή κάποιον άλλο ιερό τόπο, ιν φακτ αν μου μοιάζει έστω και λίγο, λογικά θα κλαις σε σκαλάκια στο λόφο Στρέφη. Θα πάρεις λοιπόν τα μπυρόνια και θα την αράξεις με την παρέα, κλαίγοντας τη μοίρα σου που η δικιά σου σε άφησε τη στιγμή που το περίμενες λιγότερο από κάθε άλλη (συνήθως έτσι γίνεται).

Ωστόσο μέσα στο ποτό και μες τη δυστυχία έχεις αγνοήσει παντελώς το γεγονός πως μυξοκλαίγεσαι μπροστά σε μια άγνωστη, η οποία είναι φίλη φίλης, ή φίλου και την οποία βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου. Τότε της ρίχνεις μια δεύτερη ματιά και κάνεις τη ορθότατη παρατήρηση πως η κοπέλα είναι κουκλάρα. Παρ' όλα αυτά, προσπαθείς να βγάλεις γρήγορα από το μυαλό σου αυτήν την σκέψη, μιας και ακόμη είτε νιώθεις πως δε σε ενδιαφέρει, είτε νιώθεις κάποιες ενοχές, μιας και μόλις χώρισες. Εκείνη τη στιγμή σου περνάει ξανά από το μυαλό το γεγονός πως η πρώτη φορά που η κοπέλα σε είδε έβερ ήταν ενώ έκλαιγες και ντρέπεσαι λίγο. Μετά το ξεχνάς και συνεχίζεις να τα μπήγεις ενώ όλη η παρέα σου κάνει συμπαράσταση.

Κάποια στιγμή έρχεται και η ώρα να το λήξετε με τα παιδιά και να πας να κλάψεις μόνη σου στο βολικό σου σπιτάκι, όπου δε θα σε κοιτούν άσχετοι που δεν γνώρισες ποτέ. Ωστόσο κάπως τυχαίνει και εσύ μαζί με την κοπελιά που μόλις γνώρισες πρέπει να περπατήσετε μόνοι σας μέχρι να φτάσετε σπίτια σας. Εσύ ντρέπεσαι φουλ μιας και ενώ δεν την ξέρεις σε έχει δει να πλαντάζεις και γι αυτό προτιμάς να πεθάνεις, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή.

Παρ' όλα αυτά το τυπάκι φαίνεται να είναι πολύ εντάξει και να μην έχει πρόβλημα με το κλαψούρισμά σου. Έτσι λοιπόν τα ψιλομπήγεις μια τελευταία και μετά αρχίζετε να μιλάτε, ανακαλύπτοντας έτσι πως έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Κάπως έτσι λοιπόν αρχίζετε να αλληλοκερνιέστε ακόμη περισσότερες μπύρες πριν καταλήξετε στο σπίτι σου, όπου και φυσικά το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις. Κάπως έτσι λοιπόν, με λίγη παρέα, λίγη μπύρα και λίγο χωρισμό, κατέληξες να έχεις κάτι πολύ πιο σπέσιαλ από ηλίθια μυξομάντιλα στο τραπεζάκι του καφέ που σου χαλάνε το φενγκ το σούι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.