Αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα: αισθηματική προδοσία;

Στον αισθηματικό τομέα η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα μιλάει κυρίως σε ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων ρομαντικών και ευαίσθητων, που μπαίνουν μέσα σε σχέσεις σε ένα πλαίσιο μεγάλου ενθουσιασμού, αλλά βγαίνουν από αυτές γρήγορα και με μεγάλες ψυχικές πληγές. Για να δούμε λοιπόν πως ερμηνεύετε αυτό σε σχέση με την συγκεκριμένη όψη.
Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την φαντασία και τα όνειρα . Όταν όμως τον βλέπουμε να βρίσκεται σε αντίθεση, τότε συνήθως η επιρροή του μας οδηγεί σε μία εκτός κάθε πραγματικότητας φαντασία και σε εντελώς μη ρεαλιστικές εικόνες. Έτσι, μπορεί να καταλήξει ακόμα και επικίνδυνος, ως προς την επιρροή του. Όταν αυτό συνδυάζεται με τον ρομαντισμό που ο Ποσειδώνας μας δίνει, τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Η συγκεκριμένη αντίθεση μας κάνει να δημιουργούμε μία εικόνα εξιδανικευμένη για τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει σε ορισμένους πολύ δυνατούς έρωτες . Κάθε ερωτικά γλυκόλογα τα παίρνουμε κυριολεκτικά και τα θεωρούμε υπογραφή και συμβόλαιο. Αυτό βέβαια είναι μία υπερβολική συμπεριφορά . Αυτό όμως που πραγματικά δυσκολεύει την κατάσταση είναι ότι παραβλέπουμε τις αδυναμίες του προσώπου απέναντί μας. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα να σπαταλάμε την εμπιστοσύνη μας σε άτομα που δεν την αξίζουν. Αποτέλεσμα; Να αντιλαμβανόμαστε πως το άτομο το οποίο συναισθηματικά εμπιστευτήκαμε ήταν ένα μεγάλο λάθος στην αισθηματική μας ζωή . Τελικά, η κατάληξη είναι άσχημη, αφού στρεφόμαστε εναντίον του εαυτού μας, ρίχνοντας και σε εμάς ευθύνες . Όμως, πρέπει να καταλάβουμε πως δεν φταίμε εμείς σε τίποτα, αν το πρόσωπο που εμπιστευτήκαμε δεν άξιε. Τι πρέπει να κάνουμε τώρα; Να γίνουμε πιο επιφυλακτικοί, χωρίς να σταματήσουμε τον ρομαντισμό μας.

Κάποια ζεύγη ζωδίων είναι στο κόκκινο με αυτήν την αντίθεση. Οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχουν σοβαρά θέματα σχέσεων να λύσουν. Οι Καρκίνοι με τους Σκορπιούς αντιμετωπίζουν θέματα ζήλιας. Οι Τοξότες σε σχέση με τους Διδύμους επαναπροσδιορίζουν τις σχέσεις τους. Οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι δυσκολεύονται να βρουν κοινό βήμα. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι έχουν θέμα επικοινωνίας και ίσως και απιστίας. Οι Ταύροι και οι Κριοί τέλος, που έτσι κι αλλιώς είναι επικίνδυνος συνδυασμός, ίσως περάσουν από μια ακόμα μεγαλύτερη τρικυμία. Ησυχάστε, δυο μέρες είναι η επιρροή αυτής της όψης, μετά θα επέλθει – λέμε τώρα – ηρεμία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.