Η Πανσέληνος του Οκτώβρη στον έρωτα

Τώρα είναι μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή για τον αισθηματικό τομέα. Βρισκόμαστε σε μία γέφυρα, που μας οδηγεί στους πιο ουσιαστικούς μας στόχους, σε σχέση με τον ερωτικό μας κόσμο. Έχουμε την Πανσέληνο της Συγκομιδής, ή του Κυνηγού, ανάλογα την παράδοση, η οποία συμβαίνει στις 12ο και 42΄ του αστερισμού του Κριού. Είναι πράγματι μία ώρα από την οποία πολλά θα κριθούν. Ή μήπως έχουν ήδη κριθεί;
Το όνομα της συγκεκριμένης Πανσελήνου δεν είναι τυχαίο. Ονομάζεται Πανσέληνος της Συγκομιδής. Αυτό σημαίνει πως την εύνοιά της θα έχει εκείνος ο οποίος, ολόκληρο το προηγούμενο διάστημα έκανε στοχευμένες και σημαντικές κινήσεις, δηλαδή «έσπειρε», θα μπορέσει τώρα να συλλέξει τον καρπό των προσπαθειών και των κόπων του. Όποιος είχε το θάρρος και την απαραίτητη πίστη στον εαυτό του θα ανταμειφτεί, με την εύνοια της Πανσελήνου, ώστε να καταφέρει να αλλάξει σελίδα στο βιβλίο του αισθηματικού του κόσμου και να πλησιάσει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά ζητά.

Δεν είναι σωστό να λέμε ψέματα . Αυτή η Πανσέληνος δεν κάνει πολλές χάρες. Είναι δίκαιη και δεν δείχνει τόσο μεγάλη κατανόηση, καθώς θα δώσει σε εκείνους που έδωσαν. Παρ’ όλα αυτά, για να είμαστε ακριβείς, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει γενικά ένα κλίμα εύνοιας. Η επιρροή άλλωστε της Πανσελήνου διαρκεί για 7 ολόκληρες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως μπορούμε ακόμα και μέσα σε αυτό το διάστημα να συμμετέχουμε με κάποιον τρόπο στην συγκομιδή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.