Μυστικά Σελήνης-Αφροδίτης για τους χωρισμένους;

Η ερώτηση αυτή είναι πολύ λογική, εφόσον η σύνοδος μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης είναι πράγματι μία όψη συναισθηματική και ιδιαίτερα ερωτική. Όμως, για τους χωρισμένους μπορεί να πει πάρα πολλά. Δεν αποτελεί μία ημέρα που οι άλλοι γιορτάζουν τον έρωτα, ενώ οι χωρισμένοι κάθονται μόνοι τους και έρημοι. Κάθε άλλο μάλιστα!
Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι αυτή η ευκαιρία που προσπαθεί με κάποια μεγάλη προσμονή από ένα σημείο και έπειτα, ένας χωρισμένος να βρει. Ο πόνος ενός χωρισμού μπορεί να βγάλει έναν άνθρωπο εκτός του ερωτικού παιχνιδιού για μεγάλο διάστημα. Και αν προσπαθήσει να μπει ξανά στο παιχνίδι, η ανάμνηση της σχέσης του δεν του επιτρέπει να αισθανθεί έτσι όπως θα έπρεπε. Όμως, η σύνοδος της ημέρας έρχεται για να φέρει τις λύσεις της.

Ο μεγάλος ερωτισμός που πρόκειται να φέρει, θα βοηθήσει έτσι ώστε να οδηγηθούν δύο άτομα στην κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη ώρα. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε πως για πάρα πολλούς χωρισμένους αυτή η όψη μπορεί να αποτ4ελέσει την αφορμή για μία νέα αφετηρία. Και αυτό δεν σημαίνει πως αναγκαστικά θα ξεκινήσει μία νέα σχέση. Το πιθανότερο είναι πως θα καταφέρουν να ξαναμπούν μέσα στο ερωτικό παιχνίδι και να αρχίσουν να ξεπερνούν ουσιαστικά την προηγούμενη σχέση τους.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.