Πανσέληνος στον Ταύρο: ποια ζώδια ευνοεί ερωτικά;

Στις πολύ πρώτες απαρχές του Νοέμβρη, στις 4 του μήνα, έχουμε την πανέμορφη Πανσέληνο στον Ταύρο, σε πολύ καλή σχέση με τον Ποσειδώνα, ενώ το φαινόμενο χρωματίζεται από την παράξενη αντίθεση του ανάδρομου Ουρανού με την Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης που κυβερνά αυτήν την Πανσέληνο. Οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, και μάλιστα οι μόνιμες σχέσεις. Κάποια ζώδια ευνοούνται, κάποια πρέπει να πάρουν αποφάσεις . Για να δούμε τι φέρνει λοιπόν αυτό το φεγγάρι στο πεδίο του έρωτα.
Ζυγός/Υδροχόος: η στιγμή της αλήθειας

Αν και κανονικά ο Υδροχόος με τον Ζυγό είναι συμβατά ζώδια η Πανσέληνος αυτή, τονισμένη από την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει παράξενες συνθήκες και ίσως εντάσεις μεταξύ τους. Έχει έρθει η στιγμή της αλήθειας και κανείς από τους δύο δεν πρέπει να την φοβηθεί.

Ταύρος/Ιχθείς: απόλυτος έρωτας

Ε καλά, δεν θέλει και πολύ μυαλό . Η Σελήνη από τον Ταύρο σε υπέροχη σχέση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δημιουργεί τον απόλυτο έρωτα σε δυο ζώδια που έτσι κι αλλιώς είναι συμβατά.

Αιγόκερως/Δίδυμοι: παράξενες έλξεις

Δεν ταιριάζουν, λέει η κλασική αστρολογία σχέσεων, ο Αιγόκερως με τον Δίδυμο. Μόνο που η  Αφροδίτη, κοινή τους κυβερνήτης μέσα στην τριάδα των πλανητών τους, τους φέρνει κοντά, το ίδιο κοντά τους φέρνει και ο Ερμής, επίσης κοινός τους κυβερνήτης. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να δώσει τόση γοητεία στον Αιγόκερω και τόση επιμονή στον Δίδυμο που η μεταξύ τους έλξη να είναι ακατανίκητη.

Καρκίνος/Σκορπιός: υδάτινο κάρμα

Η Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, τον Ταύρο, ενώνει Σκορπιό και Καρκίνο σε ένα υδάτινο κάρμα αγάπης και έρωτα. Είναι έτσι κι αλλιώς συμβατά ζώδια, η μεταξύ τους επικοινωνία αυξάνεται και μια σχέση – αλλά και μια επανασύνδεση – μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ενδεχόμενο.

Λέων/Κριός: ξαφνικές ανατροπές

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό σε παράξενη σχέση με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον 3ο Οίκο του Λέοντα μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε αυτά τα πολύ συμβατά κανονικά ζώδια. Τι ανατροπές; Εξαρτάται από την μεταξύ τους κατάσταση. Αν είναι χώρια, μπορεί ξαφνικά να ενωθούν. Αν είναι όμως μαζί, θα θέλει προσπάθεια για να παραμείνουν μαζί…

Παρθένος/Τοξότης: αποφάσεις ζωής

Ένα από τα λεγόμενα ασύμβατα ζευγάρια, που όμως μετέχουν της κοινής μεταβλητής ουσίας, με αυτήν την γήινη Πανσέληνο και με δεδομένο ότι ο Τοξότης συνδέεται αυτή τη στιγμή με το στοιχείο της Γης μέσω Κρόνου, μπορεί να πάρουν μεγάλες αποφάσεις ζωής. Μπορεί η κοινή τους ζωή και η ευτυχία να περνάει από πρακτικές αλλαγές της καθημερινότητας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.