Μήνυμα «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο» είχε λάβει η άτυχη Δώρα

Στην αποκάλυψη ότι η 32χρονη εφοριακός που βρήκε φριχτό θάνατο με 14 μαχαιριές μέσα στο νεκροταφείο είχε λάβει ένα μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει εκεί, προχώρησε μια συγγενής της άτυχης νεαρής γυναίκας.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου στο «E», η συγγενής ανέφερε: «Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό».

«Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι, ούτε κάτι φοβάται, ούτε… τίποτα, τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε: "Πήρα κι ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο" και εκεί σας λέω τελείωσε. Δεν το αναλύσαμε, γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…», συμπλήρωσε η ίδια και συνέχισε:

«Δεν μου το είπε με φόβο, ότι "φοβάμαι γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα" και πιστεύω ότι αν ήταν απειλητικό θα είχε πιο πολλές λέξεις, δεν θα έλεγε μόνο "μην ξαναπάς στο νεκροταφείο". Αυτή τη φράση μου είπε μόνο».

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.