Προσοχή στις λεπτομέρειες, μέσα σε μία σχέση

Παίζει όντως τόσο μεγάλη σημασία το να προσέχουμε τις λεπτομέρειες; Όντως, συνηθίζουμε στις σχέσεις να είμαστε κάπως τσαπατσούληδες, δεν δίνουμε μεγάλη σημασία σε κάτι πέραν του προφανούς, πολλές φορές βαριόμαστε να κάνουμε ορισμένα πράγματα, λες και πάμε για μεροκάματο. Πρέπει λοιπόν να μάθουμε να παρατηρούμε τις λεπτομέρειες, καθώς πολλές φορές αυτές σώζουν τις καταστάσεις.
Το να δείχνουμε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μικρά πράγματα μέσα σε μία σχέση μας βοηθά να συντηρούμε καλύτερα τα σημαντικότερα. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πχ, είναι πολύ σημαντικό να παρέχουμε συναισθηματική ασφάλεια στο πρόσωπο που μας αφορά. Πρέπει να δίνουμε στον/στην σύντροφό μας πως έχουμε ενδιαφέρον για αυτόν/ην. Αυτό δεν ξέρουμε πώς να το κάνουμε και έτσι βλέπουμε συνεχώς πως ο/η σύντροφός μας μένει στην ανασφάλεια . Εάν όμως αποφασίσουμε να κάνουμε μία μικρή έκπληξη, πηγαίνοντάς την σε μία καφετέρια που είναι αγαπημένη του/της, αγοράζοντας κάτι μικρό, που να θυμίζει όμως πχ κάτι από την πρώτη περίοδο της σχέσης μας ή παίρνοντας άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ασφάλειας.

Αν είναι αν δούμε μία ταινία, ας κάνουμε έκπληξη και ας αγοράσουμε εισιτήρια για την ταινία για την οποία μιλάει ανελλιπώς. Έτσι, ενώ μπορεί να νομίζει πως εκείνος/η μας έχει πρήξει τα νεύρα με αυτή την ταινία-που ίσως και αν το έκανε-εμείς αιφνιδιαστικά αποδεικνύουμε πως κάθε άλλο παρά αυτό ισχύει.

Οι μικρές χειρονομίες είναι αυτές που μας οδηγούν στο να κοιτάμε τα πιο σημαντικά πράγματα σε μία σχέση. Όμως, πολλές φορές τα μεγάλα βήματα δίνουν την ψευδαίσθηση πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Το ότι συγκατοικείς δεν σημαίνει πως πας καλά. Όταν όμως περνάς όμορφα, τότε κάτι πηγαίνει σωστά στη σχέση σου.

Ψάξου από τις λεπτομέρειες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.