Πώς χωρίζει ο άνδρας Σκορπιός;

Με τον Πλούτωνα να γυρνάει πλέον ανάδρομος στον Αιγόκερω, είναι σημαντικό να ασχοληθούμε λίγο με τον αστερισμό που αυτός ο πλανήτης κυβερνά, δηλαδή με τον Σκορπιό. Άλλωστε, αυτή η διέλευση θα κρατήσει για αρκετό διάστημα, εφόσον επηρεάζει έως και τις 22 Απριλίου του 2018 και έτσι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να μιλήσουμε για το πώς χωρίζει ο Σκορπιός.
Η κτητικότητα ενός Σκορπιού είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που καλείται γενικώς να αντιμετωπίσει στη ζωή του και να ξεπεράσει. Αυτό είναι κάτι το οποίο αντανακλά βέβαια τις επιρροές του και στον αισθηματικό τομέα. Έτσι, όταν χάσει αυτό που "κατείχε", δεν θα το πάρει και πολύ χαλαρά. Θα εξοργιστεί στη σκέψη ότι δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τον σύντροφό του και πως εκείνος μπορεί να έχει συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο, σε βαθμό που δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Αυτό θα τον κάνει να παραμείνει ζηλιάρης για μεγάλο διάστημα μετά από έναν χωρισμό.

Όλα αυτά όμως δεν τα έχει υπόψιν του πριν το χωρισμό, δεν ξέρει δηλαδή ότι θα του στοιχήσει. Γενικώς, οι Σκορπιοί χωρίζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, χωρίς προειδοποίηση. Ταυτόχρονα, δεν είναι σε θέση να κάνουν μία ουσιαστική συζήτηση γύρω από έναν χωρισμό. Είναι γνωστό πως οι Σκορπιοί κινούνται σε πλαίσιο μυστηρίου. Ξέρουν να κρατούν κρυμμένα τα συναισθήματά τους και έτσι πραγματικά είναι εύκολο να προκαλέσουν μεγάλα ερωτηματικά σε σχέση με έναν χωρισμό. Το απροειδοποίητο της κατάστασης ίσως κάνει χειρότερο τον χωρισμό και πιο δύσκολη την επανασύνδεση .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.