Πού να βρω γυναίκα να με κράζει

Πολλές θέλουν τον κλασικό τον έρωτα. Τη σχέση την παραδοσιακή, την λότζικαλ, την ώριμη. Βλέπουν το θέμα ακαδημαϊκά. Δεν κάνουν τρέλες. Θέλουν ένα ήρεμο ερωτικό κομπλεξιλίκι με κάποια ήρεμη ερωτική κοπέλα. Δεν λέμε πως είναι κακό φυσικά, κάθε άνθρωπος με τα γούστα του, απλά υπάρχει και μια άλλη κατηγορία. Είμαστε εμείς, οι λίγο πιο γουστόζες, που θέλουμε τη σχέση μας να έχει ταραχή. Θέλουμε γούστα κι εξαλλιές, θέλουμε κάτι το πιο ντέρτυ και εναλλακτικό. Μας αρέσουν οι περίεργες φάσεις βρε παιδί μου και δεν διστάζουμε να το παραδεχτούμε.
Έτσι λοιπόν έχουμε βγει στην αναζήτηση για αυτήν που θα μας κράζει. Για το κοράσιο εκείνο το οποίο δεν φοβάται να πει και μια κουβέντα παραπάνω και να κάνει την κίνησή της την περίεργη. Είναι η κοπελιά που θα βρίσει, θα χτυπήσει και κανένα πρόβλημα δεν θα έχουμε.

Η αλήθεια είναι πως λίγη βία μας εξιτάρει και μπράβο μας. Απλά το θέμα είναι πως είναι δύσκολο να βρεις το μωρό τ' αλλιώτικο που θα σε κράζει και δε θα έχεις θέμα. Είναι μια λεπτή ισορροπία μεταξύ άγριου βρισιδιού και τρελής τρυφερότητας. Θέλουμε τους τσακωμούς που αντί να ψυχραίνουν τις σχέσεις μας, τις κάνουν πιο δυνατές, πιο ουσιώδεις. Θέλουμε καμιά φορά να έχουμε το άγχος της απώλειας.

Αν είσαι κι εσύ μια από εμάς λοιπόν, βγες έξω και κυνήγα το. Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλουμε το περίεργο, το ασυνήθιστο, το ίσως μη αποδεκτό και είναι δικαίωμά μας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.