Χώρισες; Έχεις μήνυμα από τον Αιγόκερω

Η Σελήνη τώρα εισέρχεται στον αστερισμό του Αιγόκερω. Όντως, οι διελεύσεις που αφορούν αυτό το ζώδιο δεν ήταν τελευταία και οι χειρότερες, αλλά το ξεκίνημά τους προκαλεί ορισμένες δύσκολες συνέπειες, αν και στην συνέχεια εμφανίζονται ευεργετικές. Τώρα με την Σελήνη τον Αιγόκερω, πώς μπορεί μία χωρισμένη ψυχή να δει κάτι θετικό;
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Ναι, μπορεί να μας αφήσει μέχρι το τέλος της ημέρας κουρασμένους από τις εργασιακές μας υποχρεώσεις και αρκετά αγχωμένους, αν και δικαιωμένους, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που η διέλευση αυτή προσφέρει. Παρά το οποιοδήποτε άγχος μπορεί αυτή η κατάσταση να φέρει-αλλά για να μην είμαστε άδικοι, φέρνει και επιτυχίες-στο αισθηματικό επίπεδο θα καταφέρει να μας δώσει δύναμη, παρόλο που τελευταία συνηθίσαμε ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, ο Κρόνος, να μας κάνει ορισμένες παραφωνίες σε αυτό το θέμα.

Ο Αιγόκερως τώρα είναι σε θέση να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το παρελθόν,. Μπορεί να είναι η στιγμή για πολλούς κατά την οποία θα μπορέσουν να έχουν στο παρόν τους και θα αφήσουν το βάρος της παλιάς τους σχέσης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Ανάλογα την κατάσταση, η όψη θα έχει διαφορετική αξιολόγηση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.