Ψέματα στο φλερτ;

Άπαπα καλέ! Τι ειν’ τούτο πάλι; Ψέματα; Είναι πολύ μεγάλο λάθος να βασίζουμε το φλερτ μας στο ψέμα και για τον αυτοσεβασμό μας, αλλά και για το πρόσωπο που έχουμε απέναντί μας. Πάντα ειλικρίνεια κορίτσια, διότι ξέρουμε πολύ καλά πως εκείνος ο οποίος λέει ψέματα κατά τη διάρκεια του φλερτ θα τον φάνε οι δεινόσαυροι ή οι εξωγήινοι, ανάλογα με το ποιος είναι πιο κοντά.
Και βέβαια το φλερτ δεν είναι η φάση της ειλικρίνειας. Απλά αυτό πρέπει να έχει και τα όριά του. Καμία ανθρώπινη σχέση δεν έχει 100% ειλικρίνεια, ούτε καν η σχέση μας με τον εαυτό μας. Στο φλερτ λοιπόν βρισκόμαστε σε μία φάση που δημιουργούμε ένα «ευγενές ψεύδος». Δημιουργούμε την εντύπωση των καταστάσεων. Παρουσιάζουμε μία υπερβολή .

Ας πούμε, μπορεί για τις ανάγκες του φλερτ να το παίξεις πιο δύσκολη, ενώ πραγματικά είσαι καλόβολος άνθρωπος. Μπορεί να χρειαστεί να το παίξεις πως είσαι η πιο μυστηριώδης γυναίκα όλου του κόσμου. Όλα αυτά είναι υπερβολικά και το πρόσωπο που έχουμε απέναντί μας το ξέρει, γι’ αυτό και εκείνος υποδύεται εμ τη σειρά του κάποιον χαρακτήρα. Βέβαια, μέσα σε αυτό υπάρχει και μεγάλη αλήθεια, καθώς αυτό που κάνουμε είναι το αν δημιουργούμε μια υπερβολή σε ένα πραγματικό στοιχείο του εαυτού μας. Εάν προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ένα χαρακτηριστικό που δεν κατέχουμε, απλά θα αποτύχουμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.