Δολοφόνοι που σκότωσαν τα αφεντικά τους

Ξέρουμε ότι οι Δευτέρες στην εργασία είναι δύσκολες. Ότι πολλοί έχουμε φανταστεί να σκοτώνουμε το αφεντικό μας, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε προχωρήσει στο να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.
Κάποιοι όμως το έκαναν και καταδικάστηκαν για αυτό. Χωρίς προηγούμενο ποινικό μητρώο, βρέθηκαν στη φυλακή, όταν αφαίρεσαν τη ζωή του αφεντικού τους.
Ernesto Hernandez Avalos
Ιανουάριος του 2007 ο Ernesto Hernandez Avalos, αργεί να πάει στην εργασία του για 30 λεπτά. Δέχεται επίπληξη από το αφεντικό του, ο οποίος του αναθέτει να πραγματοποίησει χωματουργικές εργασίες έξω από το κατάστημα που εργαζόταν. Δέκα λεπτά αργότερα, τον κατηγορεί, ότι δεν εργάζεται και τον απειλεί με απόλυση. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βρισκόταν στο έδαφος χτυπημένος στο κεφάλι με φτυάρι. 
Natavia S. Lowery
H Natavia S. Lowery, ήταν από τις πιο πετυχημένες μεσίτριες στη πόλη του Manhattan. Έγινε πρώτο θέμα στις ΗΠΑ, όταν συνελήφθη για τη δολοφονία της διευθύντριας του μεσιτικού γραφείου, για το οποίο εργαζόταν. Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, χτυπημένο άγρια, με ένα yoga stick. Η Natavia S. Lowery έφτασε στο έγκλημα, όταν διαπίστωσε, ότι για χρόνια της έκλεβε τις προμήθειες της, από τα σπίτια που πουλούσε.
Carter Cervantez and Clarence "David" Mallory
Το σατανικό ζευγάρι συνελήφθη σε ένα τυπικό έλεγχο από αστυνομικούς, όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν. Δύο ημέρες πρίν, είχαν σκοτώσει το αφεντικό τους, με βάναυσό τρόπο. Το πτώμα δεν αναγνωριζόταν με τη πρώτη ματιά, αφού πρώτα τον έπνιξαν και ύστερα έκαψαν το πτώμα. Έφτασαν στο έγκλημα για να κλέψουν 18.000 δολάρια, αλλά όταν η κάμερα σφαλείας τους κατέγραψε, δεν δίστασαν να φτάσουν στο έγκλημα για να εξαφανίσουν τα στοιχεία που τους ενοχοποιούσαν.


  
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.