Φλερτ: Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;

Στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια» («Friends», για τους αγγλομαθείς), η παρέα προσπαθεί να πείσει τον ερωτικά όχι και πολύ επιτυχημένο Τσάντλερ να κάνει την κίνησή του, να μιλήσει σε μία κοπέλα που του γυάλισε. Όταν ο ίδιος δίσταζε, η Μόνικα (ή η Ρέιτσελ; Μπα, η Μόνικα ήταν) τον ρώτησε: ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί; Να λοιπόν μία τέλεια ερώτηση που πρέπει να μας προβληματίσει. Γιατί πράγματι…ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;
Για να τα λέμε όλα, ο Τσάντλερ απήντησε σε αυτή την ερώτηση με την ανεκδιήγητη απάντηση «θα μπορούσα να πεθάνω». Όμως, αν δεν μοιάζεις στον Τσάντλερ, δηλαδή αν δεν έχεις έναν πατέρα που χώρισε με την γυναίκα του διότι την απατούσε με τον οικονόμο τους και ύστερα έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, κάνοντας καριέρα ως Drag Queen στο Λας Βέγκας (ή ήταν στο Σικάγο; Μπα, στο Βέγκας ήταν), και δεν έχεις μία μητέρα που σε κάνει ρεζίλι γράφοντας ερωτική λογοτεχνία, πηγαίνοντας ταυτόχρονα και με έναν κολλητό σου από την παρέα, τότε μάλλον δεν κουβαλάς τα αναρίθμητα σύνδρομα που σε οδηγούν να πεις πως το χειρότερο ενδεχόμενο στο να πεις ένας «γεια» στο νέο αμόρε, είναι το να πεθάνεις.

Έτσι λοιπόν, βγάζοντας αυτό το ενδεχόμενο κατά μέρους, για σκέψου, ποιο είναι το χειρότερο σενάριο, στο να μιλήσεις σε έναν άγνωστο που σου κίνησε το ενδιαφέρον; Τι μπορεί στο κάτω-κάτω να γίνει; Να φας και μία απόρριψη; Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία είσαι που έφαγε άκυρο στη ζωή της. Όμως, στην ερώτηση «ποιο είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορεί να συμβεί», την απάντηση νομίζω την φαντάζεσαι.

Μερικές φορές η αγάπη και ο έρωτας θέλουν απλά μαθηματικά. Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αυτά τα μαθηματικά; Βλέπετε, δεν πρόκειται να τα μάθεις στο σχολείο . Γι’ αυτό κάθε άνθρωπος θέλει τον αστρολόγο του.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.