«Ο πατέρας της Δώρας με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της κόρης του»

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο εμπλοκής του πατέρα, με κάποιο τρόπο, στη δολοφονία της κόρης του, μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο.

«Ο πατέρας της Δώρας με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης του», δήλωσε ο συνήγορος του Απόστολος Λύτρας.

Την απάντηση αυτή έδωσε μιλώντας στον realfm απαντώντας στις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο πελάτης εμπλέκεται στο έγκλημα, λόγω της κατάθεσής του ότι βρέθηκε στο Β’ Νεκροταφείο, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.

Ο κ. Λύτρας όμως πρόσθεσε όμως ότι δεν μπορεί να πάρει καμία δέσμευση αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα.

Στο πώς βρέθηκε ο Κώστας Ζέμπερης με το ταξί στο Β' νεκροταφείο, μετά τη δολοφονία της Δώρας, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε ότι «στην αστυνομία το είπε, το ήξεραν κι άλλοι ότι είχε περάσει από εκεί. Το ότι του διέφυγε να το πει στους δημοσιογράφους δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό για να γίνει θέμα».

Επίσης τόνισε ότι «έχει δώσει λεπτομερώς, στην αστυνομία όλη την διαδρομή που έκανε με το ταξί από το Μαρούσι έως το Β’ Νεκροταφείο».

Ο δικηγόρος υπογράμμισε ακόμη ότι χθες με δική του εντολή ο πατέρας της 33χρονης έφυγε από την πίσω πόρτα μετά την κατάθεση του στην αστυνομία. Ακόμη επίσης ότι ο πελάτης του δεν έχει κληθεί να ξανακαταθέσει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.