Ποια ζευγάρια ευνοούνται με τον Άρη στον Ζυγό;

Ο παρορμητικός και γεμάτος πάθος Άρης τα βλέπει όλα, αφού πρέπει να μαζευτεί μπροστά από τον Ζυγό, ο οποίος του λέει «και μπάστα και κόψε και πάτα και το φρένο». «Μη με παρεξηγείς κυρ-Ζυγέ, στάσου να σου πω την φάση μου», απαντάει ο Άρης και εξηγεί στον Ζυγό γιατί δεν είναι κυριλέ. Και κάπως έτσι, ο Άρης χαλαρώνει, με τον Ζυγό όμως να τον κατανοεί και να ζηλεύει ίσως αυτός τον παρορμητισμό. Με λίγα λόγια, θετικά τα πράγματα στον έρωτα. Ας δούμε όμως τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά.
Κριός – Ζυγός: Αυτά είναι προφανώς τα δύο πολύ ευνοημένα ζώδια που θα έχουν και την πιο μεγάλη δυνατότητα συνύπαρξης. Ο ένας μαθαίνει στον άλλον τα μυστικά του. Ο Κριός θα χαλαρώσει και θα βάλει παπιγιόν, ενώ ο Ζυγός θα τολμήσει να βγει από τα καθιερωμένα όριά του.

Τοξότης – Υδροχόος: Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που θα θελήσει να βάλει τον παρορμητισμό του σε κάποια λογικά πλαίσια, να δει πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Μαζί με τον Υδροχόο βρεθήκανε το προηγούμενο διάστημα μαζί σε μία παγίδα ψευδαισθήσεων και τώρα βγαίνουν μαζί από αυτήν.

Λέων – Δίδυμοι: Οι Λέοντες βρίσκονται σε μία φάση που προσπαθούν πολύ για να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους. Οι Δίδυμοι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις τους. Ο ένας θα είναι στήριγμα του άλλου σε αυτήν την κατάσταση.

Αιγόκερως – Σκορπιός: με τα δύο αυτά ζώδια να βρέθηκαν για μεγάλο διάστημα σε ένα πλαίσιο δυσκολιών ως προς την ισορροπία, τώρα θα μπορέσουν να βρεθούν μαζί, καθώς από κοινού ξαναβρίσκουν το βήμα τους, καταφέρνουν να ισορροπήσουν καιν να βρουν μια γαλήνη, χωρίς όμως να χάνουν την αίσθηση της περιπέτεια .

Παρθένος – Καρκίνος: Η Παρθένος μέσα στο προηγούμενο διάστημα βρέθηκε κάπως αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Μπλέχτηκε μέσα στις σκέψεις της και δεν μπορούσε τελικά να δει τα πράγματα λογικά. Όλα αυτά όμως τώρα ξεμπλέκονται και γίνονται πιο καθαρά. Αυτό θα συνοδευτεί από την μεγάλη στήριξη που μπορεί να δώσει ο Καρκίνος.

Ταύρος – Ιχθείς: Οι Ιχθείς τώρα βρίσκονται σε μία φάση που θα δουν την πραγματικότητα. Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει πως θα χάσουν την επαφή τους με την φαντασία . Το αντίθετο, φέρνουν τα όνειρά τους στην γη. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα, που για τον ταύρο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.