Παιδάκια - Σκορπιοί: τα μυστήρια πλάσματα!

Αυτήν την χρονιά, όσα παιδάκια θα γεννηθούν, θα έχουν βέβαια τον Δία στον Σκορπιό και θα ζήσουν την γενέθλια επιστροφή Δία 12 χρόνια μετά, στην πρώτη τους ενηλικίωση, δηλαδή την χρονιά του 2030. Είναι ένα σημαντικότατο πλανητικό αποτύπωμα που αξίζει διερεύνηση.
Ο Δίας στον Σκορπιό προσελκύει καλή τύχη να ξέρετε γενικά. Πρέπει να αντλήσουν αυτά τα παιδιά από την εσωτερική τους δύναμη και να χρησιμοποιήσουν τις μαγνητικές δυνάμεις τους για να θεραπεύσουν. Χρησιμοποιώντας την έμφυτη διαίσθηση, φαντασία και συμπόνια, είναι σε θέση να προσελκύσουν καλή τύχη και μια τεράστια ποικιλία εμπλουτιστικών εμπειριών ζωής.

Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να δει τι είναι κρυμμένο. Τα παιδιά με γενέθλιο Δία στον Σκορπιό έχουν την εκπληκτική ικανότητα να διαβάζουν μεταξύ των γραμμών και να κατανοούν την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Αυτό μπορεί να γίνει προς όφελός τους και να τους βοηθήσει να πετύχουν. Αυτό το ταλέντο καθώς και ο φυσικός μαγνητισμός τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους. Μπορούν να χειριστούν την έντονη ενέργεια και να την μετατρέψουν σε θεραπευτική και όχι καταστρεπτική δύναμη. Είναι άριστα στο να εξουσιοδοτούν τους άλλους όταν επιλέγουν να το κάνουν.

Ο Δίας στον Σκορπιό έχει ένα ένστικτο για μυστήρια, ιερά πράγματα, μεταφυσική, σαμανισμό και όλα μπορούν να μετατραπούν σε μια μορφή θεραπείας. Καταλαβαίνουν διαισθητικά ότι πρόκειται να περάσουν από έναν πνευματικό «θάνατο» και να αναδυθούν ολοκαίνουργια. Είναι ιδιαίτερα προικισμένα στο να βοηθούν τους άλλους μέσω τέτοιων ισχυρών μεταβάσεων.

Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ μυστικός και σοβαρός. Έχουν μια κρίσιμη αίσθηση κρίσης αυτά τα παιδιά και μια έξυπνη επιχειρηματική αίσθηση. Είναι πρόθυμα να σκάψουν και να φτάσουν στην καρδιά ενός έργου, και αυτό τα βοηθά να πετύχουν στην ενήλικη ζωή τους. Είναι ασυμβίβαστες προσωπικότητες στις πεποιθήσεις και τις απόψεις τους. Έχουν μια τεράστια αίσθηση πίστης στον εαυτό τους και αν δεν ελεγχθούν, μπορούν να ασκήσουν τη θέλησή τους έναντι των άλλων. Είναι προνοητικά και αποφασισμένα να επιτύχουν. Αλλά θα είναι ακόμα πιο τυχερά αν μάθουν να δέχονται κριτική και να είναι λίγο πιο ανοιχτά στις ιδέες των άλλων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.