Αφροδίτη - Ποσειδώνας: Η Μάχη των Φύλων

>Αν ξέρεςι τίποτα από αστρολογία και ενημερώνεσαι τακτικά -όπως θα έπρεπε δηλαδή- τότε σίγουρα έχει πέσει το μάτι σου στην αντίθεση Αφροδίτης και Ποσειδώνα, η οποία συζητείται σε κάθε αστρολογικό κόμβο.  Η Μάχη των φύλων είναι εδώ! Έχουμε ακούσει διάφορα σε σχέση με τον ερωτικό τομέα της ζωής μας του στυλ: θα δημιουργηθούν εντάσεις, θα είμαστε κυκλοθυμικοί και θα υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας. Αν και όλα αυτά ισχύουν βέβαια, υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αναφέρεται.
Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη είναι ο αντικατοπτρισμός της θηλυκότητας και της γυναίκας εν γένει. Αντιπροσωπεύει το γυναικείο φύλο, ανεξαρτήτως σeξουαλικών προτιμήσεων και στόχων. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας είναι η έκφραση του ανδρισμού και κατά συνέπεια του ανδρικού πληθυσμού. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως αυτοί οι πλανήτες δεν αφορούν και τα δύο φύλα, αλλά πως η ενέργειά τους συγκεντρώνεται περισσότερο είτε στους άνδρες, είτε στις γυναίκες.

Με την αντίθεση αυτή λοιπόν και εφόσον κάποιος γνωρίζει τα παραπάνω στοιχεία, είναι εύκολο να καταλάβει πως σήμερα μιλάμε για μια μάχη μεταξύ των δύο φύλων. Οι συγκρούσεις που θα υπάρξουν σήμερα, οι οποίες θα αφορούν τις ερωτικές και συζυγικές μας σχέσεις, δεν προκαλούνται μόνο λόγω της κούρασης και του εκνευρισμού που προέρχεται από άλλα μέρη της καθημερινότητάς μας, αλλά είναι μια μάχη υπεράσπισης του εδάφους του κάθε μέλους της σχέσης, είναι ένας πόλεμος κυριαρχίας του θηλυκού εναντίων του αρσενικού και αντίστροφα.

Ένα ερώτημα το οποίο προκύπτει βέβαια από αυτήν την όψη είναι: μπορούμε να αποφύγουμε αυτήν την σύγκρουση; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Μελετάμε την αστρολογία, όχι για να αποδεχτούμε τη μοίρα μας, αλλά για να την αλλάξουμε. Εφόσον έχουμε τη δύναμη της γνώσης, είναι εύκολο να αντιστρέψουμε την ατμόσφαιρα και να είμαστε φιλικές, τρυφερές και να αποφύγουμε εντάσσεις και τσακωμούς, κάτι το οποίο ταυτόχρονα θα κάνει τις σχέσεις μας πιο δυνατές.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.