Τι απάντησε η Ζυγούλη όταν τη ρώτησαν αν της έχει φύγει ο έρωτας για τον Σάκη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επέστρεψαν από το ταξίδι τους στην Αμερική. Μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στους δημοσιογράφους για τους Έλληνες της ομογένειας και τις στιγμές που πέρασε με τα παιδιά στα σχολεία, τις οποίες ανέβασε και στα social media.

Το ζευγάρι μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτά του μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής και αποκάλυψε πότε θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του μικρού τους γιου που θα πάρει το όνομα Απόλλωνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η βάφτιση είχε προγραμματιστεί για αρχές Οκτωβρίου.

«Τώρα δεν γίνεται, δεν προλαβαίνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε στην κάμερα του «Πρω1νό»: «Θα γίνει αργότερα, όταν φτιάξει λίγο ο καιρός».

Αίσθηση προκάλεσε και η απάντηση της Ζυγούλη όταν ρωτήθηκε εάν μετά από τέσσερα παιδιά και τόσο χρόνια στο πλευρό του Σάκη της έχει φύγει ο έρωτας:

«Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ θεωρούμαι νιόπαντρη και νιώθω πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα μου! Τόσα χρόνια μαζί, τέσσερα παιδάκια, το μόνο που έχει αλλάξει μεταξύ μας είναι ότι αγαπιόμαστε ακόμα πιο πολύ», απάντησε.


Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.