Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής θα διέλθει στον Σκορπιό την έως τις 5 Νοεμβρίου. Ο πλανήτης Άρης κυβερνά παραδοσιακά τον Σκορπιό. Με αυτή τη διαμετακόμιση, είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα στα ζώα, ειδικά στα άλογα, μπορεί για το άστυ αυτό να μην γίνεται ιδιαίτερα φανερό, αλλά όλο το ζωικό βασίλειο θα έχει προβλήματα, μην παραξενευτείτε αν το κατοικίδιό σας έχει παράξενη συμπεριφορά αυτό το διάστημα. . Επίσης, τα ζώα που θα ταξιδεύσουν θα επηρεαστούν. Αυτή η διαμετακόμιση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και κόσμου σε πολλά σημεία του πλανήτη. Για τους αγρότες, αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι ευνοϊκή. Τώρα, ας δούμε πώς αυτή η διέλευση θα επηρεάσει τα 12 ζώδια:
Κριός: Αυτή τη φορά ο Ερμής απαιτεί σκληρή δουλειά από εσάς. Λόγω της υπερφόρτωσης της εργασίας, μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι. Προτείνεται να αποφευχθεί οποιαδήποτε περιττή σύγκρουση. Προσπαθήστε επίσης να αποφύγετε ανεπιθύμητα ταξίδια.

Ταύρος: Λόγω της διαμετακόμισης του Ερμή, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες επέκτασης της επιχείρησής σας. Οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας θα σας υποστηρίξουν. Ως εκ τούτου, θα έχετε καλές ευκαιρίες. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Δίδυμοι: Η διέλευση του Ερμή στον Σκορπιό θα ενισχύσει τη θέση σας στο γραφείο. Ωστόσο, μπορεί να ανησυχείτε για την υγεία σας. Προτείνεται να ελέγχετε τα λόγια σας, ενώ μιλάτε. Οι αντίπαλοι μπορεί να προσπαθήσουν να καταστρέψουν την εικόνα σας.

Καρκίνος: Θα επιτύχετε σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες . Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για την αγάπη και τη ρομαντική ζωή . Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ευτυχισμένη. Η νοημοσύνη σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε σεβασμό. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν.

Λέων: Λόγω της διαμετακόμισης του Ερμή, θα εργαστείτε με οργανωμένο τρόπο. Οι επαγγελματικές δεξιότητές σας θα αναπτυχθούν. Η οικογενειακή ζωή θα είναι καλή και ο δεσμός σας με τους γονείς σας θα ενισχυθεί. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για διασκέδαση.

Παρθένος: Ο Ερμής βρίσκεται στο 3ο σπίτι σας. Ως εκ τούτου, θα λάβετε υποστήριξη από τα αδέλφια σας. Οι πιθανότητες να συναντήσετε παλιούς φίλους είναι φωτεινές. Τα σύντομα ταξίδια θα σας δώσουν θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός: Καθώς ο Ερμής διέρχεται στο 2ο σπίτι σας, αυτό θα κάνει τις λέξεις σας αποτελεσματικές. Ως εκ τούτου, θα έχετε επιτυχία αν εργάζεστε με τον λόγο. Αυτή η περίοδος  είναι καλή και οικονομικά . Μπορεί να έχετε ενδιαφέρον για την αφηρημένη επιστήμη .

Σκορπιός: Ο Ερμής είναι στο πρώτο σας σπίτι. Ως εκ τούτου, θα είστε ευτυχείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα τιμηθείτε και θα απολαύσετε σεβασμό. Η υγεία σας θα είναι επίσης καλή. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ευτυχισμένη. Ωστόσο, πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας.

Τοξότης: Η διαμετακόμιση του Ερμή συμβαίνει στο δωδέκατο σπίτι σας, κάτι που είναι αρκετά δυσμενές. Ως εκ τούτου, η υγεία μπορεί να σας ενοχλήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να σκεφτείτε για τη βελτίωση της οικογενειακής σας ζωής. Ορισμένα προβλήματα είναι επίσης πιθανά. Μπορεί να αισθάνεστε πνευματική ανάταση.

Αιγόκερως: Ο Ερμής βρίσκεται στο 11ο σπίτι σας. Ως εκ τούτου, οι φίλοι και οι συγγενείς θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να πάρετε μια καλή είδηση από τον αδελφό σας ή από έναν στενό φίλο. Θα κάνετε νέους φίλους. Επίσης, τα όνειρά σας και οι φιλοδοξίες σας θα εκπληρωθούν.

Υδροχόος: Η διέλευση του Ερμή βρίσκεται στο 10ο σπίτι σας. Ως εκ τούτου, θα αισθανθείτε ενεργητικοί. Η επιχείρησή σας ενδέχεται να επεκταθεί. Κάποια ευοίωνη περίσταση μπορεί να γιορταστεί στην οικογένεια . Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ικανοποιητική. Μπορεί να πάρετε ένα νέο όχημα.

Ιχθείς: Ο Ερμής στο 9ο σπίτι, σας φέρνει τύχη . Θα εργαστείτε έξυπνα. Θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με τον ισχυρό τρόπο ομιλίας σας. Ως εκ τούτου, θα έχετε καλύτερες επιδόσεις στην επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένα ταξίδι θα αποδειχθεί καλό για σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.