Προσοχή, ο Ερμής σήμερα φέρνει χωρισμούς!

Υπάρχει σήμερα η ολοκλήρωση της όψης χιαστί ανάμεσα στον Ερμή από τον Ζυγό και τον ανάδρομο Χείρωνα από τους Ιχθείς. Είναι μια όψη που δυσκολεύει την επικοινωνία και «ενοχλεί» δύο ζώδια που είναι καρμικά μεταξύ τους, τον Ζυγό και τους Ιχθείς, δημιουργώντας ένα παράξενο πλέγμα παραπόνων. Κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων θα αντιμετωπίσουν έλλειψη επικοινωνίας που ίσως να κοστίσει παραπάνω.
Παρθένος-Ιχθείς: Η Παρθένος μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα καταφέρει να διατηρήσει την λογική της, αν και θα έχει μειωμένη υπομονή, κάτι που αποτελεί πολύ κακό συνδυασμό με τους Ιχθείς, οι οποίοι χάνονται μέσα στον κόσμο της φαντασίας και του ονείρου.

Δίδυμοι-Καρκίνος: Οι Δίδυμοι θα δίνουν έντονα την αίσθηση πως ενδιαφέρονται για μία διπλή ζωή . Η ένταση με την οποία θα γίνει αυτό θα κλονίσει την ήδη αρνητικά επηρεασμένη ένταση της ασφάλειας του Καρκίνου, με αποτέλεσμα να έρθουν εντάσεις, ακόμα και αν αρχικά καταπιέζονται εσωτερικά.

Ζυγός –Σκορπιός: Ο Ζυγός αυτή την περίοδο θα νοιώθει παραμελημένος και θα έχει την ανάγκη να αποδειχθεί πως υπάρχει ενδιαφέρον προς αυτόν. Ο Σκορπιός νοιώθει σαν αυτοκαταδικασμένος να μην μπορεί να ανταμείψει τον σύντροφό του με τα ανάλογα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να «επιβεβαιώνει» τις υποψίες του Ζυγού.

Αιγόκερως-Υδροχόος: Ο Υδροχόος νοιώθει ένα ασφυκτικό κλίμα από το οποίο προσπαθεί με τις κινήσεις του να ξεφύγει, δημιουργώντας αλλαγές. Όμως δεν υποστηρίζονται οι πράξεις του από την λογική του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να αφήσει τον Αιγόκερω έξω από τα σχέδιά του.

Ταύρος-Λέων: Ο Ταύρος θα νοιώθει εύκολα ανασφαλής αυτή την περίοδο, σε αντίθεση με τον Λέοντα. Ο Ταύρος με δυσκολία θα συζητήσει τα προβλήματά του και αν το κάνει, ο Λέων φαίνεται να θεωρεί το κλίμα μίζερο και να μην έχει την διάθεση να εργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων.

Τοξότης-Κριός: Ο Κριός θα φανερώσει κάποια εγωιστική πλευρά, η οποία θα έρχεται σε διάσταση με την τάση του Τοξότη να βλέπει τα πράγματα πιο ρομαντικά. Αυτό θα οδηγήσει αρχικά τον Τοξότη σε μία τάση αυτοαπομόνωσης και ύστερα σε μία επιθετική εκδήλωση των συναισθημάτων του, κάτι που θα δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.