Έρωτας: τι φέρνει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη;

Μην ξεχνάμε πως αυτοί οι δύο θεοί ήταν το ανδρόγυνο των ολυμπίων θεών, στην αρχαιότητα. Κορυφαίες ίντριγκες και μεγάλες οι δουλειές που έκανε ο Ήφαιστος στο να χαλάσει το πιο πολυσυζητημένο ειδύλλιο της εποχής. Αλλά ας μη τα θυμόμαστε αυτά, έχουν περάσει χρόνια και καλό είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ας δούμε τι μας φέρνει αυτή η υπερ-ερωτική όψη.
Εφόσον λοιπόν η Αφροδίτη και ο Άρης είναι ανδρόγυνο θεών και μάλιστα η Αφροδίτη είναι θεά του έρωτα και ο Άρης θεός του πολέμου, μπορούμε να αντιληφθούμε τι έχει να γίνει μόλις αυτοί οι δύο βρεθούν μαζί σε μία σύνοδο. Αυτό που ισχύει γενικά είναι πως με όσο σημαντική ασχολία και αν έχουμε καταπιαστεί μέσα στην ημέρα, θα είναι μάλλον αδύνατον να μην κολλήσει σε κάποια φάση το μυαλό μας, σκεπτόμενοι ένα αμόρε . Είναι έντονη η επίδραση της όψης και δεν μας χαρίζει διαύγεια. Με λίγα λόγια, μας παρακινεί περισσότερο στην αυθόρμητη δράση, παρά στην επίμονη σκέψη.

Θα ήταν λοιπόν πολύ έξυπνο να επιλέξουμε σήμερα, που η όψη αυτή έχει τόσο έντονη επιρροή, να κάνουμε κάποια απαιτητική κίνηση. Μην ξεχνάμε, πως συνδυάζεται με την σημαντικότατη Πανσέληνο της Συγκομιδής, που γίνεται στις 12ο και 42΄ του αστερισμού του Κριού, και μας καλεί, μεταξύ άλλων, σε αλλαγές του σκηνικού του αισθηματικού μας τομέα. Όμως η Πανσέληνος αυτή λέει κάτι απλό: μόνο όσοι κοπιάσουν για την αλλαγή τους θα καταφέρουν να την έχουν. Έτσι λοιπόν, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη μας δίνει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να εκμεταλλευτούμε την εύνοια της Πανσελήνου της Συγκομιδής.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.