Τα φτιάξαμε, χωρίσαμε και μου λέει ό,τι να ναι

Καμιά φορά κάνουμε σχέσεις που διαρκούν  με το ≈0.0…038% μίας χιλιετίας, δηλαδή 14 ημέρες. Η αναγωγή στην χιλιετία είναι σημαντική για να αντιληφθούμε ακριβώς το πόσο ελάχιστα μπορεί να σημαίνει πραγματικά κάτι το οποίο διαρκεί για δύο μόνο εβδομάδες, αλλά κυρίως έγινε διότι ήταν μία ωραία ευκαιρία να κάνουμε απλή μέθοδο των τριών, αν και για αυτήν θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο μας.
Τοοοσο λοιπόν ασήμαντες φαίνονται 14 ημέρες. Κάτι το οποίο διαρκεί για δύο εβδομάδες, σημαίνει πως πριν και μετά από αυτό η ζωή μας δεν επηρεάστηκε. Σχεδόν δηλαδή, καθώς μετά από αυτήν την σχέση έχουμε ξαφνικά τον/την ό,τι να ναι πρώην μας (αν μπορείς να πεις «πρώην» ένα άτομο με το οποίο ήσουν μαζί για το ≈0.0…038% μίας χιλιετίας), να μας ζητάει και τα ρέστα και να μας κάνει σκηνή μέσα στον Ηλεκτρικό που πάει για Πατήσια. Συγγνώμη μαντάμ/κύριε, ποιος/α είστε για να μου χαλάτε αυτή την όμορφη και χαλαρωτική μου διαδρομή; Και τι ήρθε να σου πει; «Πώς μου το ‘κανες αυτό κι εγώ ακόμα σ’ αγαπώ, μα δεν άξιζα για ‘σένα γιατί έφυγες στα ξένα». Ρε καλέ/η μου, ρε χρυσέ/η μου, ποια ξένα; Μέχρι τα Πατήσια πετάχτηκα για κάτι δουλειές.

Κάπως έτσι λοιπόν καταλήγεις να χάνεις την στάση σου και να κατεβαίνεις Ταύρο και να έχεις χάσει το λάδι και τον κόπο σου που έλεγε ένα κοράκι σε ένα κείμενο στα λατινικά της Γ’ Λυκείου που έδιναν τα μαχήμια της θεωρητικής κατεύθυνσης στις Πανελλήνιες. Τουλάχιστον, το κοράκι στην ιστορία αυτή κέρδισε τελικά κάτι, ενώ εσύ το μόνο που μπορεί να κέρδισες είναι το να σου πάσαρε το εισιτήριό του κανένας πριν να του λήξει η ώρα, για να μην πέσεις σε κανέναν ελεγκτή κατά την επιστροφή . Αλλά και πάλι, το έχουν σταματήσει το συνήθειο να δίνουν τα εισιτήρια. Μάλλον επειδή πλέον δεν κόβει κανένας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.