Τετράγωνο Άρη-Κρόνου: αγάπη και άγχος

Αυτή η όψη είναι πράγματι αρκετά σκληρή. Περιγράφει μία κατάσταση η οποία για πολλούς είναι μία πραγματικότητα. Η όψη επηρεάζει ως προς το να στρεφόμαστε εναντίον του αγαπημένου μας προσώπου, χωρίς στην πραγματικότητα όμως να έχουμε κανέναν λόγο, χωρίς να έχουμε κάποια πραγματική αφορμή. Πραγματική αιτία; Το μεγάλο άγχος και η κούραση της ημέρας, που μας αφήνει το βράδυ νεκρούς και αδύναμους να αγαπήσουμε.
Η εποχή στην οποία τώρα ζούμε είναι μία από τις δυσκολότερες. Αυτό επιβεβαιώνεται προφανώς και από την αστρολογική κατάσταση των πραγμάτων. Αλλά βέβαια δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς αστρολόγος για να καταλάβει πως εδώ και μία δεκαετία τα όνειρα έχουν απαγορευτεί. Ο έρωτας αποτελεί ένα στοιχείο όχι απαραίτητο, το οποίο μας δυσκολεύει από το να προσηλωθούμε στους στόχους μας, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε μία περίοδο νεότητας. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να εργαζόμαστε, ώστε να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους σταδιακά και να φερθούμε άξια απέναντι σε αυτούς που σε τόσο δύσκολους καιρούς προσφέρθηκαν να μας δώσουν μία δουλειά. Τι, δεν είναι έτσι;

Βεβαίως και δεν είναι έτσι. Όμως, έτσι μας λένε. Βλέπετε, πράγματι τα πράγματα είναι δύσκολα και πράγματι εύκολα θα διαπιστώσουμε πως ο έρωτας καταντά να είναι πολυτέλεια. Ποια είναι λοιπόν η συμβουλή που μπορούμε εμείς από την φτωχή μας αστρολογική γνώση να δώσουμε; Αντίσταση, ενάντια στο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο! Μην κάνεις αυτό που σου λέει! Μην θυσιάσεις τα όνειρά σου για τίποτα! Όσο άγχος φέρεις στις πλάτες σου από την δουλειά, ό,τι άγχος σε γέμισε η ημέρα, όση αγωνία έχεις για την επιβίωσή σου-γιατί ξέρουμε πως δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιμετωπίζουν αυτή την αγωνία-δεν πρέπει να επιτρέπεις στον εαυτό σου να πείθεται πως η αγάπη είναι πολυτέλεια. Η αγάπη είναι η ευγένεια που κρύβεις στην ψυχή σου, η ευγένεια που σήμερα μας δίνει το τρίγωνο Σελήνης-Δία. Αγκάλιασε σήμερα το αγαπημένο σου πρόσωπο πιο σφιχτά, γιατί σήμερα πρέπει να αποδείξεις πως τίποτα δεν θα σε αφήσει να κάνεις πίσω. Το οφείλεις σε εσένα, το οφείλεις στο πρόσωπο που αγαπάς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.