Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 9/10 – 15/10/2017

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 – τετράγωνο Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω - Μπορεί να αντιμετωπίσετε τους αγώνες της ψυχής σας σήμερα μαζί με μια δοκιμασία των απόψεών σας. Η προπαγάνδα μπορεί να εξαπλωθεί σε κοινωνικό επίπεδο. Μην αναγκάζετε τους ανθρώπους να βλέπουν την ορθότητα της θέσης σας. Να είστε ανεκτικοί στις απόψεις των άλλων. Θυμηθείτε, δεν έχετε πάντα δίκιο.
Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 τετράγωνο Ήλιου από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω -  ενδέχεται να είναι δυνατά τα συναισθήματα σήμερα. Μπορεί να συναντήσετε άλλους που προσπαθούν να εξαναγκάσουν τη βούλησή τους ή άλλους που αντιτίθενται στο συναίσθημα και θα πιεστεί το εγώ σας. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε και να βρείτε ισορροπία . Ο μετασχηματισμός μπορεί να συμβεί αν είστε ανοιχτοί στην αλλαγή και εάν μπορείτε να κρατήσετε το εγώ σας στο περιθώριο. Σήμερα μπορεί να είναι μια έντονη μέρα. Ελέγξτε την αλαζονεία σας και τις αυταρχικές σας συμπεριφορές. Να είστε λογικοί.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 - Ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό  - Η φάση που αρχίζει τώρα τονίζει τον καθορισμό του τι είναι σπασμένο ή ανθυγιεινό, δίνοντάς του έτσι μια νέα σημασία. Η συνεργασία με άλλους είναι απαραίτητη. Παρέχετε κάτι για να πάρετε ή να δημιουργήσετε κάτι και ίσως να μην καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους συνδέεστε καρμικά με τους ανθρώπους. Το σeξ, τα χρήματα, η δύναμη και η ζωτικότητα γίνονται βασικά ζητήματα.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 – τετράγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Τοξότη - Πρέπει να ελέγξετε τα συναισθήματα της δυσαρέσκειας και του θυμού σας σήμερα, καθώς αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι πιο δυνατά από το συνηθισμένο. Παρακολουθήστε τον εαυτό σας και προσέχετε τις πτώσεις, τις μώλωπες, τα εγκαύματα και τα ατυχήματα. Να είστε προσεκτικοί και να κάνετε τα πράγματα αργά σήμερα. Μείνετε σε εγρήγορση και μην γίνετε απρόσεκτοι. Μείνετε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι και κάνετε το καθήκον σας. Μην τρέχετε εναντίον του. Αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αυτή η δύσκολη μέρα θα περάσει και το αύριο θα είναι πιο φωτεινό, οπότε βάλτε τις ελπίδες σας εκεί και σταματήστε να ανησυχείτε.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 - εξάγωνο Ήλιου από τον Ζυγό με τον Κρόνο από τον Τοξότη - Έχετε ένα έντονο ενδιαφέρον για λεπτομέρειες και μια πρακτική στροφή στο μυαλό σήμερα. Η σκέψη σας είναι βαθιά, πρακτική, οργανωμένη και σκόπιμη. Γνωρίζετε κάθε ελάττωμα στη σκέψη και η εργασία σας σήμερα θα είναι εστιασμένη προς την ακρίβεια. Η συγκέντρωση είναι απότομη και βαθιά. Τα σχέδια που γίνονται σήμερα είναι καλά μελετημένα και, λόγω αυτού, πιθανότατα θα επιτύχουν.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 - Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό Καθώς ο νέος αυτός κύκλος διαρκεί στη ζωή σας, ο ρομαντισμός και η κοινωνική αλληλεπίδραση αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Οι αρμονικοί δεσμοί με τους άλλους είναι αυτό που λαχταράτε. η φινέτσα και η κομψότητα είναι αυτό που αναζητάτε. Η ιδανική συνεργασία, η τέλεια ισορροπία, τα υψηλότερα πρότυπα αλήθειας και ομορφιάς - αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που επιταχύνουν τον παλμό σας τώρα.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 – Ο Ερμής στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό - Αποφύγετε την βιαστική ομιλία και τα πράγματα που λέγονται με οργή στη ζέστη της στιγμής. Οι άχρηστες ιδέες, η νευρικότητα, η ευερεθιστότητα και οι απροσδόκητες διακοπές είναι αυτό που ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια ενός ταξιδιού. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ ταξιδεύετε καθώς ατυχήματα είναι δυνατά μέσω απροσεξίας και ανυπομονησίας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.