Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Κριός
Μην προσπαθήσετε να δείτε τα «κρυμμένα νοήματα» πίσω από ορισμένες συμπεριφορές απόψε, διότι δεν φαίνεται να υπάρχουν. Είναι απλά υπερβολικές αντιδράσεις.

Ταύρος

Ζητάτε κάτι το οποίο όμως δεν μπορείτε να διευκρινίσετε. Προσπαθείτε να καταλάβετε το τι είναι, αλλά η ημέρα θα σας οδηγήσει σε άλλες σκέψεις και ίσως σε μία μελαγχολία.

Δίδυμοι

Δεν είναι στιγμή για να επιλέξετε να προσεγγίσετε τα πράγματα λογικά, διότι ούτε εσείς βρίσκεστε ακριβώς σε αυτή τη φάση, ούτε όμως ερμηνεύονται τέλεια οι σημερινές συμπεριφορές.

Καρκίνος

Από την πλευρά σας σήμερα θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό το να καταφέρετε να ενώσετε αρμονικά αυτή την τρυφερή και ρομαντική διάθεσή σας, με την κατανόηση για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων

Μπορεί αυτό που ψάχνετε να νομίζετε σήμερα πως το βρήκατε, αλλά το πιθανότερο είναι ότι συντομότερο από όσο θα περιμένατε, να αποδειχθεί κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι νομίζατε.

Παρθένος

Είναι μία στιγμή που οι άνθρωποι τσακώνονται με την λογική. Αυτό θα γίνει έντονα αις8ητό, αλλά και εσείς δεν πάτε και πολύ πίσω. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε χαλαροί απόψε.

Ζυγός

Είναι δύσκολη ημέρα για κάποια συναισθηματική προσέγγιση των πραγμάτων, διότι κάνουμε υπερβολές, αλλά και για μία λογική, διότι εύκολα πάμε στο παράλογο, χωρίς να το καταλάβουμε.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ένα πιο ψύχραιμο μάτι, αν και σήμερα αυτό θα αποδειχθεί για τους περισσότερους πραγματικά σαν άθλος. Η προσπάθεια όμως δεν βλάπτει κανέναν.

Τοξότης

Δεν σας είναι εύκολο να δείτε ποιες αιτίες βρίσκονται πίσω από ορισμένες συμπεριφορές και σήμερα μάλιστα ορισμένες συμπεριφορές δεν έχουν καν κάποια ουσιαστική αιτία.

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε ακόμα να βγείτε στην «ενεργό δράση» της ερωτικής προσέγγισης. Προσπαθήστε καλύτερα να αναγνωρίσετε εσείς από μόνοι σας τι ζητάτε αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνετε μία όχι πολύ αναλυτική, αλλά ίσως κάπως γενικότερη σκέψη επάνω στον αισθηματικό σας κόσμο, χαλαρώστε λοιπόν και αναλογιστείτε τις καταστάσεις.

Ιχθείς

Μην ξεγελιέστε από ορισμένα συναισθήματά σας, όπως ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που επιδεικνύεται, διότι εύκολα αντικαθίστανται από την μελαγχολία και την θλίψη για σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.