Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 9-10-2017

Η σημερινή ημέρα έχει ένα βαθύ ψυχολογικό πρόσημο. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ζυγό θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια όψη που θα μας δυσκολέψει πολύ σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αντιδράσεις μας, θα μας ξεφύγει η αίσθηση της πραγματικής ροής ενέργειας στις σχέσεις μας. μαζί με το δύσκολο τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, η ημέρα είναι ένα βαθύ πηγάδι συναισθημάτων!
Η σχέση τετραγώνου του Πλούτωνα με τον Ερμή και τον Ήλιο αυξάνει την ανάγκη σας για έλεγχο, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις του εγώ σας με άλλους ισχυρούς ανθρώπους ή προσωπικότητες. Μια κρίση ή μια σύγκρουση με κάποιον θα δημιουργεί μια έντονη εμπειρία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραία ή καταστροφική συμπεριφορά . Τέτοιες προκλήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια γωνία όπου πρέπει είτε να υπερασπιστείτε τη θέση σας είτε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή.

Η έντονη εμπειρία θα προκαλέσει βαθιά θαμμένα ψυχολογικά ζητήματα που αφορούν φόβους ή «θάνατο» ή θα φόβο ότι θα χάσετε τον έλεγχο, θα κακοποιηθείτε, θα βασανιστείτε ή θα διωχθείτε. Κοντολογίς ανοίγει η ντουλάπα με όλους τους φόβους! Αυτοί οι βαθιά ριζωμένοι φόβοι μπορεί να είναι ακόμη και σχετικοί  με το παρελθόν ή με την βαθιά ίσθηση της ερωτικής σας ζωής ή σχετίζονται με πιο πρόσφατες επαφές με τη σκοτεινή πλευρά της ζωής, όπως κάποιος εθισμός, πνευματικός πόλεμος ή βιασμός.

Μόλις αποκτήσετε συνείδηση των λόγων που αισθάνεστε ότι χρειάζεστε τον απόλυτο έλεγχο, μπορείτε να εξελιχθείτε σε ένα υψηλότερο επίπεδο και να αφήσετε τα πράγματα να πάνε σε μια φυσική ροή, να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε λιγότερο απειλητικά. Αυτή η μεταμόρφωση είναι σαν μια αναγέννηση και θα σας αφήσει με μεγαλύτερη αίσθηση εσωτερικής δύναμης. Μπορείτε να διοχετεύσετε την έντασή σας στην επιτυχία μέσω φιλοδοξίας και σκληρής δουλειάς. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, δεν θα οδηγήσουν σε κάθαρση αλλά σε μεγαλύτερη σύγχυση .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.