Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 9-10-2017

Το πανέμορφο και παντοδύναμο – και βαθιά μυστικιστικό – 11, το Ασημένιο Κλειδί της Δύναμης, είναι ο κλειδοκράτορας του Ερωτικού Πεπρωμένου της Ημέρας. Αν θέλετε να πάτε βαθιά στην τρύπα του λαγού του 11, σκεφτείτε ότι το δημοφιλέστερο παιχνίδι δύναμης – το ποδόσφαιρο – έχει 11 παίκτες! Γιατί όχι 10, γιατί όχι 12; Γιατί το 11 είναι ο Αριθμός της επιβολής και της μαγείας. Σε επίπεδο ερωτικό μπορεί να σας επιτρέψει να γίνουν όλες σας οι επιθυμίες πραγματικότητα, αρκεί να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Τολμήστε!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Είστε σε φάση μεγάλης εσωτερικής δύναμης. Αν φλερτάρετε να ξέρετε ότι μπορείτε να είστε ακαταμάχητοι, αν προβάλλετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας και τον δυναμισμό σας, χωρίς όμως να κάνετε τους γύρω σας να αισθανθούν υποδεέστεροι.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το 11 αν δεν ήταν κύριος αριθμός, θα μας έδινε 2, που σημαίνει ότι είστε συμβατοί με την δόνησή του. Τολμήστε να παραδεχτείτε την αγάπη που έχετε, κάνε μια πρώτη κίνηση, σήμερα ειδικά είναι μια μέρα που η γοητεία σας είναι πολύ μεγάλη.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Έτσι κι αλλιώς εσείς είστε πολύ δυναμικά και γοητευτικά όντα, σας ευνοεί και η δύναμη του 11, μπορείτε να κάνετε τα πάντα στον έρωτα. Δώστε ευκαιρία στην σημερινή ημέρα να ετοιμάσει ένα φλερτ που θα σας συναρπάσει και αφεθείτε στις δυνάμεις της.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Σήμερα κάτι παραπάνω από την υλική πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά σας, αλλά αυτό ίσως να σας κάνει να σαστίσετε κάπως. Προτιμάτε να είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα, και σήμερα δεν είναι. Ηρεμήστε και θα δείτε ότι μαγικά πράγματα θα σας συμβούν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Είστε σε πολύ μεγάλη εσωτερική αναταραχή. Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που τρελαίνει το μυαλό σας, δοκιμάστε να παίξετε εσείς με το δικό του. Ειδικά αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο με Αριθμό Πεπρωμένου 6, έχετε σήμερα μεγάλη συμβατότητα .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Εσείς συνήθως προτιμάτε η μαγεία να έχει τον χαρακτήρα της προσφοράς δεν σας αρέσει να κλέβετε σε κανένα παιχνίδι, ούτε στο παιχνίδι του έρωτα. Θα σας εκπλήξει το πόσο πολύ μπορείτε σήμερα να διαπεράσετε το μυαλό κάποιων ανθρώπων, και αν μπείτε στην καρδιά τους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Είτε σε μια φάση της ζωής σας που μπορεί να νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί ερωτικά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μην λυπάστε άλλο. Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να αλλάξετε το ερωτικό σας πεπρωμένο, με την δύναμη του μυαλού σας. Βγείτε έξω, μιλήστε και φλερτάρετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η δυνατή ενέργεια της ημέρας μπορεί να αυξήσει κάθετα την αυτοπεποίθησή σας, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ανεβασμένη από την φύση σας! Αυτό μπορεί να σημαίνει όμως ότι και κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το δικό σας το μέταλλο ίσως και να σας φοβηθούν, προσέξτε να κρατήσετε ισορροπίες.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η μαγική επίδραση του 11 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις τεράστιες δυνάμεις που έχετε. Να είτε έτοιμοι να έρθουν κοντά σας άνθρωποι που συνήθως δεν μπορείτε να προσεγγίσετε και μάλιστα να σας κάνουν και καμιά αυθόρμητη εξομολόγηση!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.