Αστρολογικό Δελτίο 9-10-2017

Ιδιαίτερη προσοχή για σήμερα. Ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι μία στιγμή που οι αποφάσεις δεν μπορούν να παρθούν. Είμαστε μπερδεμένοι και σε εσωτερική σύγχυση, η οποία θα εξωτερικευτεί. Παρόλα αυτά εμμένουμε στο να αναλύουμε καταστάσεις και αυτό μας προκαλεί μεγάλο άγχος . Επικεντρωνόμαστε σε ένα θετικό ζήτημα, αλλά η σκέψη μας πάει μονίμως σε λεπτομέρειες και φόβους, στην προσπάθειά μας να αναλύσουμε κάθε κατάσταση. Είναι μία δύσκολη στιγμή, κατά την οποία πρέπει να αποφύγουμε να πούμε την τελευταία λέξη. Τα προβλήματα υγείας που συνδέονται με το άγχος εμφανίζονται σήμερα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Προτείνεται η γυμναστική και ο διαλογισμός, ως μέσα για την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων της όψη.
Η Σελήνη από την πλευρά της είναι τώρα στους Διδύμους. Η διέλευση αυτή μας βοηθά πράγματι στην επικοινωνία, αλλά υπολογίζοντας την υπερκινητικότητα που δίνει, φαίνεται πως δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει της επιπτώσεις του τετραγώνου της ημέρας. Παρόλα αυτά η λογική μας θα είναι αυξημένη και έτσι θα μπορέσουμε να δούμε ορισμένα πράγματα με πιο ήρεμο μάτι .
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μην προσπαθείτε να βρείτε στα πάντα την βαθύτερη αιτία αυτή τη στιγμή. Οι Κριοί είστε κάπως πιο ανασφαλείς. Οι Ζυγοί προσέξτε τις αποφάσεις σας, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τώρα κινήσεις με ρίσκα. Οι καρκίνοι δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες δράσεις. Οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δυσκολεύεστε πολύ να βάλετε σε τάξη την σκέψη σας. Οι Δίδυμοι καταφέρνετε να έχετε κάποια ισορροπία μέσα στην ημέρα. Οι τοξότες δεν είστε σε θέση να πείτε την τελευταία λέξη. Οι Παρθένοι εγκλωβίζεστε όταν προσπαθείτε να γίνετε αναλυτικοί τώρα. Οι Ιχθείς θέλετε να βοηθήσετε ορισμένα κοντινά σας πρόσωπα . Για να αυξήσετε την επιτυχίαστον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δεν είστε σε θέση να βάλετε μπροστά τα σχέδιάσας. Οι Υδροχόοι είστε πιο ευέξαπτοι. Οι Λέοντες έχετε παράλογες απαιτήσεις . Οι Ταύροι κάντε ένα προσωπικό διάλλειμα. Οι Σκορπιοί βγάζετε μπροστά ορισμένους μεγαλύτερους φόβους σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Αντίθεση
Ωροσκόπος
Ερμής
Τετράγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Πλούτων
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Αρης
Τρίγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.