Φλερτ με τα Άστρα 9-10-2017

Σήμερα η τύχη, όπως και γενικά η διάθεση και οι καταστάσεις γύρω μας δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Θα υπάρξουν αρκετές συγκρούσεις και καταστάσεις οι οποίες θα μας εκνευρίσουν, ή θα μας απογοητεύσουν και ο βασικότερος λόγος θα είναι η αντίθεση μεταξύ του Δία και του Ουρανού, καθώς και το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα. Ωστόσο δεν θα είμαστε μες την κατάθλιψη σήμερα, μιας και όψεις όπως αυτή της συνόδου της Αφροδίτης με τον Άρη και ακόμη περισσότερο η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή θα αποτελέσουν βασικούς παράγοντες των σημερινών αποσπασμάτων της ευτυχίας μας.
Να στείλω;

Γίνεται, αλλά με μεγάλη προσοχή. Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για φλερτ και γενικά θα ήταν προτιμότερο να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, εάν θέλουμε πραγματικά το άτομο με το οποίο επικοινωνούμε.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό παίζει και μάλιστα πιο εύκολα από τα μηνυματάκια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα ρίσκο. και πάλι πρέπει να είμαστε προσεκτικές και να μην δίνουμε δικαιώματα για γελοίες συμπεριφορές.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα γενικά φωνάζει χρώμα, κυρίως για να αντισταθμίσουμε τις όποιες αρνητικές ενέργειες και να φτιάξουμε τη διάθεσή μας. Ωστόσο σήμερα δεν υπάρχουν κανόνες για το τι θα φορέσουμε.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται, αλλά με πολύ μεγάλη προσοχή. Προσέχουμε για να έχουμε που λένε κι οι παλιοί και οι κινήσεις μας πρέπει να είναι εξαιρετικά διακριτικές. Δεν πάμε τελείως κόντρα στους πλανήτες .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.