Ερωτική Σελήνη 9-10-2017

Αν και η Σελήνη είναι στους Διδύμους, γεγονός που θα μπορούσε να μας κάνει άκρως κοινωνικούς και αέρινους στους τρόπους της ερωτικής προσέγγισης, το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δώσει μεγάλο συναισθηματικό τόνο στην ημέρα, περισσότερο από όσο θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε αρχικά. Ας έχουμε το μυαλό μας στο γεγονός ότι θα είμαστε τόσο ευαίσθητοι που μπορεί και να τρομάξουμε!
Η διάθεση της Σελήνης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παράξενα συναισθήματα ή εμπειρίες που σας αφήνουν να αμφισβητήσετε την πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα σωστά. Ίσως να παραπλανήσετε τον εαυτό σας ή να εξαπατηθείτε από τους εχθρούς σας ή από δυνατότερους συναισθηματικά ανθρώπους. Καλύτερα να μην αντιδράτε πολύ σοβαρά σε ένα ξεκίνημα σχέσης και να αποφύγετε τη λήψη σημαντικής απόφασης με βάση τις αρχικές εντυπώσεις.

Είναι πιο εύκολο να τραυματιστείτε τώρα επειδή είστε εξαιρετικά συναισθηματικά ευαίσθητοι. Επίσης, είστε πιο ευάλωτοι σε εξαπάτηση και εκμετάλλευση, επειδή η σύγχυση σας μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί από εξαπατητές, κάποιοι αιώνιοι γόητες θα κάνουν πάρτι!

Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε μια ψυχική ανάγνωση και θα πρέπει να αποφύγετε την ανάγνωση σε όνειρα ή δεισιδαιμονίες. Εάν ευαίσθητοι σε εθισμούς, τότε λάβετε προφυλάξεις καθώς η ανοχή σας θα είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο.

Μπορεί να είστε ευτυχείς και υγιείς αυτή τη στιγμή, αποφεύγοντας την πραγματικότητα με ασφάλεια. Δοκιμάστε να κοιμάστε λίγο περισσότερο, να γράψετε όμορφες ιστορίες, να ζωγραφίσετε, να τραγουδήσετε ή να παρακολουθήσετε ταινίες. Αναζητήστε ψυχαγωγία ή κάτι δημιουργικό για να ικανοποιήσετε τη φαντασία σας.

Σε άλλο επίπεδο θα αισθανθείτε περισσότερη ενσυναίσθηση για τους άλλους. Μπορεί να βιώσετε μια βαθιά ενσυναίσθηση – θα δείτε τον εαυτό σας να υποφέρει για τον πόνο των άλλων ή θα σας αγγίξει η ευαισθησία με κάποιο τρόπο. Μην κρύβετε αυτή την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, αλλά μοιραστείτε την ανοιχτά. Ενημερώστε κάποιον εάν υποφέρετε ή δώστε ένα χέρι βοήθειας σε κάποιον που έχει ανάγκη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.