Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-10-2017

Κριός
Η ημέρα αυτή τη στιγμή μπορεί να σας εγκλωβίσει σε ορισμένες καταστάσεις οι οποίες είναι σε θέση να σας προκαλέσουν εκνευρισμό και δεν φαίνεται να ευθύνεστε εσείς για αυτό.

Ταύρος

Σύντομα θα αντιληφθείτε πως θα διακατέχεστε σήμερα από μία αρνητικότητα. Είναι σημαντικό να συντονιστείτε με τις όψεις οι οποίες είναι σε θέση να σας δώσουν εσωτερική ισορροπία .

Δίδυμοι

Μην νομίζετε πως μπορείτε εύκολα να βγάλετε άκρη σήμερα. Ο ιδιαίτερα δύσκολος στόχος του ερωτικού σας παρελθόντος φαίνεται να γίνεται αυτή τη στιγμή ακόμα δυσκολότερος.

Καρκίνος

Προσπαθείτε να βρείτε μία μέση οδό, να δώσετε ανάσα σε καταστάσεις και γεγονότα. Το αρνητικό κλίμα όμως φαίνεται να έχει ιδιαίτερη δύναμη και να αντιμετωπίζετε δύσκολα.

Λέων

Προσέξτε πολύ και επιλέξτε έξυπνα τα λόγια που χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς η τάση σας για λογική επεξεργασία, εύκολα θα παρεξηγηθεί τώρα.

Παρθένος

Εάν μέχρι τώρα δεν κάνατε ακόμα την κίνησή σας, μην προσπαθείτε τώρα να επανορθώσετε καταστάσεις, διότι τα πράγματα θα γίνουν μόνο χειρότερα στην παρούσα φάση.

Ζυγός

Δείτε πιο ήρεμα τα πράγματα, καθώς τώρα έχετε μία πολύ έντονη τάση να λέτε και να κάνετε υπερβολές που μπορούν να χαλάσουν κάτι για το οποίο παλέψατε τελευταία.

Σκορπιός

Μην  κάνετε υπερβολικές εκτιμήσεις και μην δίνετε έκταση σε καταστάσεις. Αυτό, διότι τα περιστατικά της ημέρας δεν έχουν και τόσο βαθύτερη αιτία, είναι απλή εκδήλωση αρνητικότητας.

Τοξότης

Βλέπετε πιο ανάλαφρα τις καταστάσεις και φαίνεται πως αρκετά γρήγορα θα απογοητευτείτε, αν σήμερα προχωρήσετε με αυτή την ανάλυση, καθώς η ημέρα έχει βαρύ κλίμα γενικά.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αναζητήσετε μέσα σας μία φωνή που σας καλεί να χαλαρώσετε από την εσωτερική σας ένταση . Μην φερθείτε άδικα απέναντι σε άτομο που νοιάζεται για εσάς.

Υδροχόος

Να είσαστε πιο χαλαροί και λογικοί. Έχετε καλές προθέσεις, όταν όμως αυτές δεν βρουν πρόσφορο έδαφος, πιθανότατα θα εξοργιστείτε, μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε.Ιχθείς

Μία φουρτούνα είναι, θα περάσει. Με αυτό τον γνώμονα δείτε την σημερινή κατάσταση, διότι ακριβώς για κάτι τέτοιο πρόκειται. Αποφύγετε απαιτητικές κινήσεις τώρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.