Φλερτ με τα Άστρα 8-10-2017

Γενικά η ημέρα σήμερα είναι πολύ καλή και οι δύο πλανήτες που πρέπει να ευχαριστούμε γι αυτό είναι, ως συνήθως, ο Ήλιος και η Αφροδίτη. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, καθώς και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη είναι στοιχεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να είμαστε πολύ πιο χαλαροί. Μάλλον, αυτό θα συνέβαινε, αν δεν είχαμε την επέμβαση του Κρόνου, που με ένα δασκαλίστικο τετράγωνο στην Αφροδίτη προσπαθεί να την βάλει περισσότερο στον ρόλο της Παρθένου, του ζωδίου που την φιλοξενεί. Όμως οι γενικές επιρροές σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, ενώ υπόσχονται πολλές και σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες. Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική και μια καλή επικοινωνιακή βάση θα φαίνεται να επιτυγχάνεται σήμερα πιο εύκολα σε αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο. Υπάρχει κατανόηση και γλυκύτητα, ενώ ο διαρκής ρομαντισμός που θα μας διακατέχει θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα κάνουν τη διάθεσή μας ακόμα καλύτερη.
Να στείλω;

Εννοείται. Είναι πολύ καλή ημέρα για επικοινωνία με άτομα που μας ενδιαφέρουν και είναι πάρα πολύ πιθανό να σκοράρουμε, εάν βέβαια το χειριστούμε σωστά και με την απαραίτητη ηρεμία .

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό γίνεται. Η ημέρα γουστάρει παιχνίδια με περισσότερους από έναν παίχτες και η γοητευτική και παιχνιδιάρικη διάθεσή μας σήμερα θα είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιθανό να έχουμε μεγάλη πέραση.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν κάτι σεμνό, πλην κομψό. Τα χχρωματάκια δεν έχουν την τιμητική τους, αλλά αν νιώθουμε πως έχουμε πήξει στη μουντάδα, κάνουμε αυτό που μας αρέσει.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Γίνεται κι αυτό μιας και τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη είναι πολύ συγχωρητικοί αυτήν την περίοδο. Μπορούμε με ευκολία λοιπόν να κάνουμε αυτό που μας τη βαράει, με την απαραίτητη προσοχή πάντα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.