Ερωτοσκόπιο 8-10-2017

Η ημέρα απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο γινόμαστε κάπως απότομου και ψυχροί απέναντι στο αγαπημένο μας πρόσωπο. Επιλέγουμε να απασχοληθούμε με ζητήματα άλλα, πέραν των αισθηματικών μας, ώστε να μην δώσουμε αφορμή για μεγαλύτερες εντάσεις. Παρόλα αυτά, χάρις το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα καταφέρουν τα πνεύματα να ηρεμήσουν και οι καταστάσεις να καταλαγιάσουν. Θα συναντηθούμε με την εσωτερική μας ισορροπία και τελικά θα μπορέσουμε να εξωτερικεύσουμε αυτή την γαλήνη, με την οποία θα πλησιάσουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι επιλέγετε κυρίως να απασχοληθείτε με εργασιακά ζητήματα, αποφεύγοντας τον αισθηματικό τομέα. Οι Κριοί θα χρειαστεί να είσαστε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Οι Ζυγοί προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες. Οι Καρκίνοι μπορείτε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες. Οι Δίδυμοι θα αντιμετωπίσετε παράλογες συμπεριφορές μέσα στην ημέρα. Οι Τοξότες δυσκολεύεστε να εξηγήσετε καταστάσεις. Οι παρθένοι προσέξτε ορισμένες εντάσεις που απότομα προκύπτουν. Οι ιχθείς είσαστε πιο χαλαροί.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα χρειαστεί να απέχετε από κάποιες καταστάσεις. Οι Υδροχόοι μην πείτε περισσότερα από τα αναγκαία. Οι λέοντες καταφέρνετε να ερμηνεύσετε καταστάσεις. Οι Ταύροι έχετε μεγαλύτερη κατανόηση . Οι Σκορπιοί μην δίνετε έκταση εκεί που βλέπετε πως ο θυμός κυριαρχεί
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.