Αστρολογικό Δελτίο 8-10-2017

Ημέρα μεγάλης και ουσιαστικής εμβάθυνσης στα πράγματα. Ο Ήλιος έχει ενδυναμωμένη αυτή τη στιγμή τη σύνοδό του με τον Ερμή. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει στο να καταλάβουμε πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή και τους στόχους μας σε βάθος . Η επικοινωνίαγίνεται πολύ πιο εύκολη αφενός και αφετέρου οι συνεργασίες έχουν συγκεκριμένη στόχευση, με αποτέλεσμα να γίνονται πι εύκολες και δραστικές.
Πολύ καλή στιγμή για να δώσουμε βάρος στα επαγγελματικά μας ζητήματα με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη. Θα γίνουμε επίμονοι, εργατικοί και θα μπορέσουμε να θέσουμε σε εφαρμογή ιδέες πρωτότυπες και καινοτόμες.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα είσαστε άμεσοι και πρακτικοί. Οι Κριοί έχετε μεγάλη αποτελεσματικότητα σε ζητήματα εργασιακά. Οι Ζυγοί επιλέγετε να δώσετε βάρος σε ζητήματα καριέρας. Οι Καρκίνοι παρουσιάζετε πρωτότυπες ιδέες. Οι Αιγόκεροι είστε πολύ επίμονοι. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε σε θέση να αποκωδικοποιήσετε καταστάσεις. Οι Δίδυμοι κάνετε βαθύτερη ανάγνωση σε ζητήματα που σας αφορούν. Οι τοξότες είστε αποτελεσματικοί σε απαιτητικά ζητήματα. Οι Παρθένοι καταφέρνετε να έχετε πλήρη επιστασία της κατάστασης. Οι Ιχθείς κάνετε ένα βήμα παραπάνω από όσο προβλεπόταν για σήμερα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε πιο θετικοί και κάνετε σημαντικά βήματα. Οι Υδροχόοι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Οι Λέοντες έχετε μεγάλη αντιληπτικότητα. Οι Σκορπιοί επιλέγετε να κάνετε μία συνολική ανάλυση των καταστάσεων. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης

Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής


Ήλιος
Τετράγωνο
Πλούτων


Σελήνη
Αφροδίτη


Σελήνη
Τρίγωνο
Αρης


Σελήνη
Τρίγωνο
Πλούτων


Ερμής
Τετράγωνο
Πλούτων


Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης


Αφροδίτη
Τετράγωνο
Κρόνος


Αφροδίτη
Τρίγωνο
Πλούτων


Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος


Αρης
Αντίθεση
Ποσειδών


Αρης
Τρίγωνο
Πλούτων


Δίας
Αντίθεση
Ουρανός


Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός


Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.