Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 8-10-2017

Η μετάβαση της ψυχολογικής μας κατάστασης από την απόλυτη χαρά στην απόλυτη θλίψη είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο σήμερα και θα πρέπει όλα τα ευαίσθητα πλάσματα να προσέξουν. Επειδή οι ρυθμοί της ζωής μας έχουν έτσι κι αλλιώς γίνει πολύ αγχωτικοί και όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο φλερτάρουν με την κατάθλιψη, κάντε ένα δωράκι στον εαυτό σας, δώστε ένα όμορφο χαμόγελο στον καθρέφτη σας και μετά ξεκινήστε την ημέρα σας.
Η Αφροδίτη και ο Κρόνος ολοκληρώνουν σήμερα ένα δύσκολο τετράγωνο στο μεταβλητό σταυρό, καθώς η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο και ο Κρόνος στον Τοξότη που μπορεί να προσθέσει άγχος στις στενές σχέσεις λόγω των αρνητικών συναισθημάτων, των αποστάσεων ή άλλων προβλημάτων σχέσεων. Τα περισσότερα από αυτά τα εμπόδια θα προκύψουν από τους φόβους ή τις επικρίσεις σας, αλλά ίσως αντιμετωπίσετε το ίδιο από άλλους.

Βασικά, δεν είναι τόσο διασκεδαστικό να είστε γύρω από άλλους ανθρώπους αυτήν την ημέρα κι έτσι ακόμα και το φλερτ δεν ευνοείται. Για να διατηρήσετε την αρμονία στις σχέσεις, θα ήταν καλύτερο να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, αλλά μην αγνοήσετε ούτε τις ανάγκες αλλά ούτε και την αγάπη των άλλων. Κάνοντας μια αναγκαία πρόσθετη προσπάθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο των τριβών στον τομέα των σχέσεων.

Είναι σύνηθες κάτω από αυτή την επιρροή να αισθάνεται κάποιος μοναξιά και καταθλιπτική διάθεση, εντελώς φυσιολογική για την ανθρώπινη ζωή . Θα περάσει γρήγορα και στη συνέχεια μπορείτε να ξαναπάτε πιο ώριμοι σε μια αρμονική και ειρηνική ύπαρξη . Τα χρήματα μπορούν επίσης να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, οπότε αποφύγετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα και άλλους πόρους.

Παρόλο που τα κίνητρα μπορεί να λείπουν και θα προτιμούσατε να είστε σε ένα διαρκές – λίγο καταθλιπτικό - χουζούρι, αυτή η διέλευση μπορεί να απαιτήσει σκληρή δουλειά για να διατηρήσετε τη σημερινή σας σχέση, την καριέρα σας ή κάποιο άλλο αξιόλογο μέρος της ζωής σας. Δεν είναι καιρός να αγνοήσετε τις ευθύνες σας, ειδικά για τους αγαπημένους σας. Παρόλο που θα αισθανθείτε χαμηλή αυτοεκτίμηση και χρειάζεστε αγάπη, κάποιος κοντά σας μπορεί να θέλει την υποστήριξή σας και θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν τον αφήσετε να πέσει κάτω.

Ημερομηνίες ολοκλήρωσης προσεχών τετραγώνων Αφροδίτης - Κρόνου

13 Μαρτίου 2018

9 Αυγούστου 2018

7 Μαΐου  2019

25 Σεπτεμβρίου 2019

3 Μαρτίου 2020

19 Νοεμβρίου 2020
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.