Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-10-2017

 Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα
Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να τα εκφράσετε αυτήν την περίοδο και αυτό ίσως σας προκαλεί μια σύγχυση .

Ταύρος – Άσσος των Πεντάκτινων

Κάποιο πρόβλημα ίσως να μην σας αφήσει να απολαύσετε τη βραδιά σας με το σύντροφό σας έτσι ακριβώς όπως την φανταζόσασταν, ωστόσο και πάλι θα περάσετε όμορφα μόλις ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι – Πέντε των Πεντάκτινων

Ξέρετε καλά πώς να ηρεμείτε το σύντροφό σας όταν κάποιο εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα σε σχέση με την επαγγελματική του ζωή και σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε τα μαγικά σας.

Καρκίνος – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως νιώσετε πως έχετε ανακάμψει με τον αγαπημένο σας από μια περίοδο που υπήρχε έλλειψη ενθουσιασμού στη σχέση σας και σήμερα τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ πιο δυνατά.

Λέων – Δέκα των Σπαθιών

Ίσως να μην είχατε υπολογίσει τόσο σωστά όσο πιστεύατε το πρόγραμμά σας και γι αυτό υπάρχουν τώρα κάποιες υποχρεώσεις όσον αφορά τη σχέση σας οι οποίες σας καταβάλλουν.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Ίσως ανακαλύψετε μια νέα αγάπη, κάποιο χόμπι ίσως, το οποίο θα λειτουργήσει ως μια κοινή δραστηριότητα με το σύντροφό σας, η οποία θα σας κάνει χαρούμενους και τρυφερούς μεταξύ σας.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Μπορεί να μην έχετε την σωματική και ψυχική ενέργεια που θα ήθελε ο αγαπημένος σας για απόψε και γι αυτό είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια παράπονα από μέρους του που ίσως σας κουράσουν.

Σκορπιός – Η Σελήνη Αντίστροφα

Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε τύψεις για κάποια σφάλματα του παρελθόντος μιας και το ίδιο το ταίρι σας όχι απλά σας έχει συγχωρήσει γι αυτά, αλλά δεν περνούν καν από το μυαλό του.

Τοξότης – Ιππότης των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να νιώσετε πως η σχέση σας είναι κενή αυτήν την περίοδο, ωστόσο αυτό θα είναι μια παραίσθηση που θα προκληθεί λόγω της κούρασης που νιώθετε και οι δύο αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως – Ακόλουθος των Σπαθιών

Δεν είναι εύκολο να παραμένει κανείς διαρκώς χαρούμενος και ενθουσιασμένος σε μια σχέση. Η προσωρινή απώλεια των έντονων συναισθημάτων σας ίσως σας έχει τρομάξει χωρίς να υπάρχει λόγος.

Υδροχόος – Ιππότης των Κυπέλλων

Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχει η πιθανότητα ένα νέο άτομο να σας ξυπνήσει ένα πάθος για ενδιαφέροντα και ασχολίες για τις οποίες δεν πιστεύατε ποτέ πως θα σας έκαναν τόσο χαρούμενους.

Ιχθύς – Οι Ερωτευμένοι

Δεν έχει σημασία το μέρος, αλλά ο άνθρωπος με τον οποίο βρίσκεστε σε αυτό και το ξέρετε καλά. Δεν παραπονιέστε αν κάποιο ρομαντικό σχέδιο δεν πήγε όπως θα θέλατε, αλλά παραμένετε ευτυχισμένοι
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.