Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-10-2017

Κριός
Ο ερωτισμός πράγματι σε εσάς είναι ακόμα έντονος. Όμως, ακόμα και σε ένα μικρό φλερτ, σήμερα, είναι πιθανότατο να παρατηρήσετε αντιδράσεις παράλογες που δυσκολεύουν την κατάσταση.

Ταύρος

Δεν θα καταφέρετε να βγάλετε και το πιο θεσμό σας πρόσωπο σήμερα. Αντίθετα, θα είστε απότομοι ακόμα και απέναντι στο αγαπημένος ας πρόσωπο. Έχετε όμως την ευκαιρία να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι

Είσαστε σε θέση να κάνετε μία βαθύτερη ανάλυση των καταστάσεων για να εξηγήσετε ακόμα και στον εαυτό σας καταστάσεις. Όμως, η ημέρα είναι αρκετά αρνητική, αποφύγετε κάποια κίνηση.

Καρκίνος

Δεν είναι τόσο εύκολο να αντεπεξέλθετε στα όσα προκύπτουν σήμερα, λόγω των δύσκολων και ενίοτε περίπλοκων καταστάσεων, που θα προκύψουν. Εσείς όμως βρίσκετε μία γαλήνη.

Λέων

Η εργατικότητά σας και η αναλυτικότητά σας θα επενδυθεί μετά από δική σας προσπάθεια και στον αισθηματικό τομέα. Αυτά όμως σήμερα δεν θα αρκούν να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις.

Παρθένος

Μην προσπαθήσετε να βρείτε πού φταίτε, γατί πιθανότατα σήμερα δεν θα φταίτε πουθενά. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για δράση ή καλύτερα, είναι ένα από τα χειρότερα.

Ζυγός

Οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως απότομες, έως και αφοπλιστικές θα μπορούσαμε να πούμε. Προσέξτε όμως, μην βρείτε τον δάσκαλό σας, διότι οι υπερβολές κάποτε επιστρέφονται.

Σκορπιός

Έχετε ίσως κάποια διάθεση να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, με σκοπό την επίλυση ορισμένων ζητημάτων, αλλά η ημέρα αποδεικνύεται ακατάλληλη για κάτι τέτοιο.

Τοξότης

Είναι λάθος να προσπαθήσετε να ανοίξετε σήμερα κάποια συζήτηση ιδιαίτερη, εφόσον το κλίμα είναι πραγματικά αρνητικό. Μην είστε υπερβολικοί σε ό,τι κάνετε απόψε.

Αιγόκερως

Σήμερα αντιδράτε με μία ψυχρότητα και μία επιθετικότητα, αν κάποιος σας κάνει να νοιώσετε και στο ελάχιστο ενοχλημένοι. Προσπαθήστε να βρείτε τώρα τον αυτοέλεγχό σας.

Υδροχόος

Κάντε τις επιλογές σας. Δεν είναι μία καλή στιγμή όμως να δράσετε. Σχεδιάστε τις κινήσεις σας, ώστε να είστε πιο έτοιμοι όταν και η κατάσταση τελικά θα είναι πιο ευνοϊκή

Ιχθείς

Αν καταφέρετε να βρείτε έναν τρόπο να μην προκαλέσετε μεγάλες αντιδράσεις σήμερα, θα καταφέρετε να μην λάβετε σε μεγάλο βαθμό τις επιπτώσεις της αρνητικότητας της ημέρας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.