Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/10 – 8/10/2017

Κριός
Οι Κριοί κινείστε σήμερα κόβοντας δρόμο. Μπορεί ό,τι  κινείται να είναι στο στόχο σας και τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας προς νέες κατευθύνσεις που θέλουν να πολεμήσουν τα κακώς κείμενα και να φέρουν στην ερωτική ζωή σας τη νίκη. Ο δρόμος της διπλωματίας είναι ανοιχτός, όμως αν αυτό δεν αποφέρει τα αναμενόμενα, είστε έτοιμοι για μάχη και στην ανάγκη χωρίς συμμάχους.

Ταύρος

Οι ταύροι κινείστε αποφασιστικά και με πυγμή στον έρωτα. Μέσα στο χώρο της εργασίας επικρατεί χάος και εσείς ψάχνετε να βρείτε την άκρη, δείχνοντας διατεθειμένοι να συνεργαστείτε αλλά και να πολεμήσετε μαζί με κάποιον συνάδελφο που σας συνδέουν πολλά.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχετε κουραστεί από ημιτελή ερωτικά σχέδια . Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις και εσείς είστε από αυτούς που το γνωρίζουν καλά, παρόλο που σήμερα φαίνεστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε, εάν πρέπει να παίξετε κορώνα ή γράμματα. Γενικά θα ήταν πιο συνετό να ηρεμήσετε και να περιμένετε καλύτερη στιγμή για όποιο νέο ξεκίνημα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν έχετε μεγάλα προβλήματα, απλά κάποιες ερωτικές σκοτούρες. Μυστικά, πολλά μυστικά δίνουν και παίρνουν, για να καλύψετε άλλους, όμως στην προσπάθεια σας να αποκρύψετε την αλήθεια ίσως κάνετε λάθη που θα έχουν επίπτωση σε πρόσωπα νεαρότερα. Οι σχέσεις σας μπορούν να κάψουν μαζί με τα ξέρα και τα χλωρά. Ένας πυροσβεστήρας λοιπόν είναι απαραίτητος κι ένας φίλος μπορεί να αναλάβει με ευχαρίστηση αυτό το ρόλο.

Λέων

Οι Λέοντες νιώθετε ότι πρέπει πολλά πράγματα να μπουν στη θέση τους. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που πιστεύετε ότι χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό και επισταμένη προσοχή, όμως το γενικότερο κλίμα δεν ευνοεί να προχωρήσετε αυτά τα ζητήματα όσο και αν αυτό σας ενοχλεί.

Παρθένος

Οι Παρθένοι νιώθετε έτοιμοι για αλλαγές, αλλά καλύτερα να περιμένετε. Μπορεί ο εσωτερικός σας κώδωνας  να σας υπόσχεται θετικές ερωτικές εξελίξεις όμως εσείς, αν δεν δείτε δεν πιστεύετε. Να ξέρετε ότι  μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις και ανακατατάξεις όμως τα πράγματα, αργά ή γρήγορα, θα πάρουν το δρόμο τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα έχετε μια δύσκολη διάθεση ίσως, με κάποια παγωμένα νέα . Γην και ύδωρ σας ζητάνε οι αγαπημένοι σας για να υποχωρήσουν και να πάτε από κοινού σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας για εσάς. Εσείς από την άλλη, εκεί που χάνετε το κουράγιο σας το ξαναβρίσκετε και ως εκ τούτου δεν διατίθεστε να υπποχωρήσετε.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί πρέπει σήμερα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.  Το στρίβειν δια του αρραβώνος δεν πιάνει πάντα στον έρωτα. Με τις τελευταίες εξελίξεις να μην σας έχουν ευνοήσει, ίσως δείτε τους προβολείς της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω σε κάποια μυστικά σας. Ίσως να τα καταφέρετε με την εξυπνάδα σας που  μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο και να στρέψετε τα βλέμματα σε άλλα θέματα.

Τοξότης

Οι Τοξότες έχετε επιστρέψει σε έναν έρωτα που σας καίει και θέλετε δόξα. Μια συνάντηση μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους, παρόλο που ίσως χρειαστεί να απαρνηθείτε κάποιες απολαύσεις για χάρη τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχετε ανασυνταχθεί και θα τα καταφέρετε ακόμα μια φορά. Παρόλο που η ερωτική ζωή κυλά σχετικά ευχάριστα, εντούτοις σας ζώνουν τα μαύρα φίδια σχετικά με κάποιες οικονομικές συναλλαγές και ταυτόχρονα κάποια λάθη του παρελθόντος που βγαίνουν στην επιφάνεια και ίσως αμαυρώσουν τη σχέση σας.

Υδροχόος

Οι υδροχόοι προσπαθείτε με σοφία να εκμεταλλευτείτε  κάθε περίσταση. Κοιτώντας πίσω καταλαβαίνετε ακριβώς τι πρέπει να αλλάξετε. Το παλιό το κάνετε καινούργιο και ακόμα και, αν κάποιοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, εσείς τους στέλνετε μηνύματα μέσω της γνωστής ευφυΐας  σας.

Ιχθείς

Η ατμόσφαιρα του καινούριου  που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή σας συνεπαίρνει ενώ κάποιοι από εσάς θυμάστε με νοσταλγία περασμένες, πιο ήσυχες εποχές. Είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε πιο σκληρά με το ταίρι σας για τους στόχους σας, όμως καλό είναι να μην στηρίζεστε αυτήν την εποχή πάρα πολύ στους άλλους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.