Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7-10-2017

Μήπως αισθάνεστε την ανάγκη να αγκαλιάσετε όλον τον κόσμο; Μήπως μια ξαφνική μεταλλαγή σας κάνει να βλέπετε ότι δεν έχουμε τίποτα οι άνθρωποι να χωρίσουμε μεταξύ μας και το μίσος είναι μια άχρηστη καθυστέρηση από την εξέλιξή σας; ωραία, είστε βαθιά κάτω από την επίδραση του 9 το οποίο έχει τα ηνία του Ερωτικού Πεπρωμένου της ημέρας! Καλά το πάτε, συνεχίστε έτσι! Ο έρωτας είναι υπόθεση ανώτερων δονήσεων σήμερα, αφεθείτε σε αυτές.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Δεν είναι και το καλύτερό σας το 9, μιας και σας θυμίζει ότι η ζωή δεν είναι μόνον επιτυχία, υπάρχει κάτι πιο βαθύ για να ανακαλύψετε, αλλά δεν θέλετε. Αν αφεθείτε με αίσθημα περιέργειας στην ημέρα, μπορεί κάποιο άτομο λιγότερο προσηλωμένο στην πρωτιά από εσάς να σας ανοίξει νέους δρόμους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Έτσι κι αλλιώς έχετε μια έμφυτη ντροπή, το 9 σας την ενδυναμώνει κι άλλο. Το αποτέλεσμα είναι να έχετε μεν ερωτική διάθεση αλλά να την εκφράζετε με τόσο ήπιους τρόπους που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τον ερωτισμό σας. Ανοιχτείτε λίγο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Το 3 και το 9 έχουν δυνατή σχέση και η ημέρα σας βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο να εκφράσετε όλον τον πλούτο της ψυχής σας. Είναι μια όμορφη ημέρα για εξομολογήσεις καρδιάς, τολμήστε να πείτε αλήθειες και να εισπράξετε τρυφερότητα .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Αν και έχετε διάθεση να ρίξετε άλλη μια ματιά στο πρόγραμμά σας γιατί οι προθεσμίες είναι σφιχτές, κάτι σας τραβάει να αφεθείτε στην μελένια φθινοπωρινή ατμόσφαιρα . Μέχρι και ρομαντικά αισθήματα νιώθετε. Δεν είναι γρίπη, μην πάρετε φάρμακα. Πάρτε φιλιά, τα χρειάζεστε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Ο δικός σας Αριθμός Πεπρωμένου έχει μια καλή σχέση με το 9 και μπορείτε να προσθέσετε ηδονική διάσταση στην ανώτερη και πολύ πνευματική δόνηση της ημέρας. Σήμερα μπορεί να σας συγχωρεθούν πολλά όμως, και αυτό είναι ένας πειρασμός να κάνετε πολλαπλά παιχνίδια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είστε σε εξαιρετική σύνδεση με το 9, είναι ο καθρέφτης σας. υπάρχει ωστόσο ο κίνδυνος κάποιοι άνθρωποι – παρά το θετικό πρόσημο της ημέρας – να εκμεταλλευτούν την μεγάλη διάθεση προσφοράς που έχετε και να ξεπεράσουν τα όρια. Θα το αντέξετε;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Το 9 σας θυμίζει ότι βαθιά μέσα στην καρδιά σας δεν είστε τόσο μοναχικό άτομο όσο θέλετε να πιστεύουν οι γύρω σας. κάποιες χειρονομίες από ανθρώπους που σας αγαπούν θα λιώσουν την καρδιά σας και θα σας γεμίσουν τρυφερότητα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Αν και θα θέλατε να έχετε μια μέρα που να σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε τις υποχρεώσεις σας για την επόμενη εβδομάδα, οι γύρω σας φαίνονται κάπως αλλοπαρμένοι. Δεν είναι του γούστου σας η δόνηση της ημέρας, είναι όμως χρήσιμη για να χαλαρώσετε κι εσείς και ίσως να αφεθείτε και σε ένα φλερτ.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Είναι μια μέρα φτιαγμένη από το ίδιο υλικό που είναι και η ψυχή σας. Κάθε φορά όμως που ανατέλλει το 9 η καρδιά σας γίνεται τόσο αλτρουιστική και σπάει σε τόσα κομμάτια που ο έρωτας με την στενή έννοια μάλλον βλάπτεται. Μην σκορπίζετε την ενέργειά σας, κάντε το καλό, ρίχτε το στο γιαλό, αλλά πηγαίνετε και για ένα ποτό με έναν άνθρωπο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.