Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-10-2017

Κριός
Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους εάν χρειαστεί. Ορισμένες ανασφάλειες θα βγουν για τους περισσότερους προς τα έξω. Προσπαθήσετε να δείξετε την τρυφερή σας πλευρά.

Ταύρος

Είναι μία στιγμή που ζητάτε την ασφάλεια και αυτό κρατά για ένα μικρό διάστημα. Είναι η ευκαιρία σας λοιπόν να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι αυτό το περιβάλλον που ζητάτε.

Δίδυμοι

Να είστε έτοιμοι σήμερα, καθώς πολλά πράγματα μπορεί να φανούν παράξενα και παράλογα, όμως θα είναι προϊόν των φόβων που πιθανότατα με το πέπλο του άγχους εξωτερικεύονται

Καρκίνος

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να δείξετε την φροντίδα σας σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αναζητάτε την ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να την παρέχετε, μην χάνετε χρόνο.

Λέων

Είναι στιγμή περισσότερο για ορθολογισμό για εσάς, αλλά η ημέρα σας καλεί να απελευθερώσετε και τα συναισθήματά σας και μάλιστα μίαν πιο τρυφερή πλευρά του εαυτό σας.

Παρθένος

Να είστε σίγουροι πως είσαστε θέση να καταφέρετε να ξεμπλέξετε τις καταστάσεις, μέσω της λογικής σας επεξεργασίας. Μην είστε απότομοι, να δείξετε ενδιαφέρον ουσιαστικό.

Ζυγός

Εάν σήμερα είστε ο εαυτός σας θα καταφέρετε να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι γενικά να διατηρείτε τον εαυτό σας σε αυτό το πλαίσιο ειλικρίνειας, να είστε λοιπόν χαλαροί

Σκορπιός

Είστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τώρα τον ίδιο σας τον εαυτό, δηλαδή τις διάφορες ανασφάλειες και τους φόβους που προκύπτουν. Όμως, χειριστείτε προσεκτικά τις καταστάσεις.

Τοξότης

Δείχνετε μεγάλη κατανόηση προς το αγαπημένο σας πρόσωπο και φαίνεται να γνωρίζετε καλά πως όλοι μας κάνουμε λάθη . Αυτό θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα.

Αιγόκερως

Μην απέχετε από όσα διαδραματίζονται σήμερα. Το κλίμα απαιτεί συναισθηματική και ουσιαστική ασφάλεια. Εάν δεν νοιώθετε πως την έχετε, τότε κάντε ανάλογες συζητήσεις, με ηρεμία .

Υδροχόος

Πρέπει να είστε έτοιμοι για περισσότερα πράγματα, σιγά-σιγά. Είστε πολύ πιο έτοιμοι να πραγματοποιήσετε ορισμένες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, προσέξτε όμως το πόσο επηρεάζει αυτό κάποια άτομα, ώστε να έχετε σωστούς χειρισμούς.

Ιχθείς

Η ώρα τώρα είναι η κατάλληλη για την κίνησή σας, καθώς είστε μέσα στους πιο εναρμονισμένους με το κλίμα. Μπορείτε να δώσετε αυτό ζητά ο καθένας τώρα, την συναισθηματική ασφάλεια.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.