Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 7-10-2017

Κριός
Το έχεις με τη δικιά σου και ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε η μία την άλλη χαρούμενη. Μπορεί να έχετε τις διαφορές σας σε κάποια πράγματα, αλλά αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν σημαντικές εντάσσεις. Οι αδέσμευτες παίζει να κάνατε κάποια λάθος κίνηση.

Ταύρος

Παίζει να τα έχεις πάρει λίγο με κάτι που έχει κάνει η δικιά σου, αλλά δε χαλάς διάθεση για μιρκοπράγματα αυτήν την περίοδο. Προτιμάς να είσαι αραχτή και κουλ να μη δίνεις σημασία σε μικρές βλακείες που έκανε από απροσεξία. Οι αδέσμευτες γουστάρετε να τραβάτε τα βλέμματα.

Δίδυμοι

Είναι δύσκολοι οι καιροί όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα και γι αυτό προτιμάς να τα ξεχάσεις όλα αράζοντας με το γλυκάκι σου και περνώντας το βράδυ φίνα. Τα γούστα σας θα είναι τέλεια και η ατμόσφαιρα απλά υπέροχη. Οι ελεύθερες παίζει να έχετε αναποδιές.

Καρκίνος

Είσαι σε πολύ καλή φάση όσον αφορά την ερωτική σου ζωή μιας και τόσο η επικοινωνία με την καλή σου όσο και το σeξ είναι σε εξαιρετικά επίπεδα. Παίζει να είστε και οι δύο λίγο κουρασμένες, αλλά δε χαλιέστε γι αυτά. Οι ελεύθερες πρέπει να πάρετε μια απόφαση.

Λέων

Είσαι φουλ χαλαρή και μετράς πολύ, ενώ ταυτόχρονα ηρεμείς και ανεβάζεις τη διάθεση της κοπελιάς σου. Θες ωστόσο να περάσεις λίγο χρόνο μόνη σου, να γουστάρεις με την παρέα σου και δεν υπάρχει θέμα με αυτό. Οι αδέσμευτες είστε σκέτη τρέλα απόψε.

Παρθένος

Είσαι σκέτη τρέλα με τη δικιά σου. Έχετε καλμάρει και τα δυο σας πολύ και εκτιμάτε το χρόνο που περνάτε μαζί. Λίγη βόλτα και χαλάρωση με την παρέα θα σας έκανε πολύ καλό, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αν είσαι ελεύθερη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκοράρεις απόψε.

Ζυγός

Πολλή γκρίνια η δικιά σου, αλλά φαίνεται πως το έχεις άγρια. Δε θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις να την διαχειριστείς βέβαια, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις. Θα έχεις σχετικά δύσκολη ημέρα. Οι ελεύθερες είστε για εναλλακτικές γνωριμίες με την παρέα.

Σκορπιός

Τα κέφια σου είναι εξαιρετικά ανεβασμένα και η διάθεσή σου για ζουζουνιάσματα με την γλυκιά σου είναι απλά στο θεό. Κανονίστε καμιά ρομαντότσαρκα απόψε να το χαρείτε ντε! Οι αδέσμευτες είστε σκέτα όργια και προτιμάτε να τρολλάρετε από το να φλερτάρετε.

Τοξότης

Θες να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα με τη δικιά σου. Όχι τίποτα τρελό βέβαια, Απλά θες κι εσύ το χρόνο σου για να χαλαρώσεις με φίλους και μετά να γουστάρεις ακόμη πιο πολύ τη σχεσάρα σου. Δεν υπάρχει θέμα. Οι ελεύθερες είστε για σπιτάκι και μπύρα με φίλους.

Αιγόκερως

Είσαι όλο γούστα με την κοπελιά σου και τρελαίνεσαι να την μοστράρεις στην παρέα σου. Είστε για να σας ζηλεύουν και το ξέρεις. Χειρίζεστε και οι δυο άψογα τις όποιες αναποδιές και είστε τέλειες στη διαχείριση των παρεξηγήσεων. Οι ελεύθερες βγείτε να το χαρείτε ωρέ!

Υδροχόος

Το έχεις άγρια όσον αφορά την κρεβατοσύνη και τα ανεβασμένα κέφια εσού και της καλής σου. Είστε και οι δύο απίστευτα συντονισμένες και ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να γουστάρετε δίχως αύριο. Οι αδέσμευτες θέλετε να κάνετε και λίγο πλάκα με το ραντεβού σας. Λογικό.

Ιχθείς

Έχεις σπαστεί με διάφορες αστοχίες που έχεις κάνει η δικιά σου, δεν αφήνεις ωστόσο να χαλάσει η διάθεση και τα όμορφά σας γούστα. Γενικά τα πάτε πολύ καλά μαζί και επικοινωνείτε άψογα. Αν είσαι ελεύθερη, ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι γουστάρεις περισσότερο στην πιθανή σχέση σου.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.