Φλερτ με τα Άστρα 7-10-2017

Η ημέρα μπορεί σήμερα να μη να είναι η καλύτερη, ωστόσο δεν θα δημιουργηθούν σοβαρά μακροχρόνια προβλήματα όπως τσακωμοί, αντιπαραθέσεις, ή παρεξηγήσεις που θα επεκταθούν για πολύ. Ωστόσο είναι σημαντικό να προσέξουμε το θυμό μιας και υπάρχει η περίπτωση να αισθανθούμε αδικημένοι, κυρίως λόγω της αντίθεσης μεταξύ της Σελήνης και του Δία, που αν και η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εξακολουθεί να μας επηρεάζει. Επίσης μπορεί να αισθανθούμε πως δεν τα καταφέρνουμε καλά όσον αφορά τα ερωτικά μας ζητήματα με αποτέλεσμα να πέσει η αυτοπεποίθησή μας, λόγω της Πανσελήνου που τώρα αρχίζει να αποδίδει την ενέργειά της, αν και είναι πιθανό να έχουμε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα πάει καλά και γι αυτό φταίει η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη.
Να στείλω;

Γίνεται, αν και όπως είπαμε αν δεν μας κάτσει ακριβώς όπως το θέλαμε δεν υπάρχει λόγος να μας πάρει από κάτω. Σήμερα είναι πιθανό να νομίζουμε πως δεν τα καταφέραμε, ενώ στην πραγματικότητα ήμασταν πολύ γοητευτικές.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Και αυτό γίνεται και μάλιστα είναι μια εξαιρετική ιδέα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία και θα ήταν κρίμα κι άδικο να τις χάσουμε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα γενικά ζητάει ανοιχτά, αν και κομψά χρώματα . Ιδιαίτερο ατού θα ήταν ένα ελαφρύ πουκάμισο, εάν το επιτρέπει ο καιρός και κάποιου είδους φαρδύ, επίσημο παντελόνι.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό παίζει, αλλά πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικές με τις κινήσεις μας. Υπάρχουν μπόλικες όψεις που δεν είναι στα καλύτερά τους και δε θα θέλαμε να τους αντιβγούμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.