Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός
Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με σημαντικό τρόπο τη διαφορά σήμερα.

Ταύρος

Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Το παρελθόν δεν είναι δεδομένο ότι μπορεί να σας παρέχει την ασφάλεια που ζητάτε αυτή τη στιγμή, ζυγίστε λοιπόν τις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Είναι μία δύσκολη στιγμή για πολλά ζώδια, καθώς αποζητούν την ασφάλεια και πιθανότατα δεν παρέχεται πλήρως. Αντιληφθείτε το αυτό και δράστε γρήγορα και ανάλογα.

Καρκίνος

Είναι πολύ σημαντικό να δείξετε τώρα το τρυφερό σας πρόσωπο και το πιο σίγουρο είναι πως θα καταφέρετε με ευκολία να το κάνετε. Η ασφάλεια είναι το αίτημα, ικανοποιήστε το.

Λέων

Είστε ανοιχτοί στη συζήτηση. Βλέπετε τα πράγματα λογικά, αλλά μην είστε σκληροί τώρα, προσπαθήστε να δείξετε και κάποια κατανόηση στο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Παρθένος

Να είστε σταθεροί στις κινήσεις σας και μην παίρνετε πίσω αυτή τη στιγμή αυτά τα οποία σκέφτεστε να κάνετε. Πρέπει να έχετε θάρρος, αποφασιστικότητα και να δράσετε.

Ζυγός

Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, διότι πιθανότατα θα σας δοθεί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα κάποια ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μία ορισμένη και σημαντική κίνησή σας.

Σκορπιός

Τώρα έχετε ανάγκη αν αισθανθείτε ασφάλεια, ειδικά μετά από την εξωτερίκευση των ανασφαλειών σας. Το παρελθόν όμως είναι αρκετά αβέβαιο πεδίο και ίσως χρειαστεί να απέχετε για λίγο ακόμα.

Τοξότης

Τα αισθήματά σας είναι ευγενή και δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του προσώπου που σας αφορά. Αυτό θα παρέχει ένα περιβάλλον ασφάλειας που θα ευαισθητοποιήσει το άτομο που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Μπορείτε τώρα να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με το πρόσωπο που σας αφορά. Οι ανασφάλειές σας μάλλον ενδυναμώνονται τώρα και θα χρειαστούν ορισμένοι λεπτοί χειρισμοί.

Υδροχόος

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές τις οποίες ζητάτε. Πράγματι όμως, οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να τις δεχθούν. Βρείτε ισορροπία σε αυτό, ώστε να μην κάνετε υπερβολές.

Ιχθείς

Καθώς σήμερα εσείς παρέχεται στο αγαπημένο σας πρόσωπο αυτό που ζητά, δηλαδή την ασφάλεια, μπορείτε να κάνετε την κίνησή σας ακόμα και στον απαιτητικό στίβο του ερωτικού παρελθόντος.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.