Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-10-2017

 Κριός –Επτά των Κυπέλλων
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο αργοί και γι αυτό αυτή είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και με τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Ταύρος –Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Μπορεί να μην έχετε την καλύτερη διάθεση σήμερα, ωστόσο το ταίρι σας θα είναι σήμερα δίπλα σας για εσάς, χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας.

Δίδυμοι – Έξι των Ράβδων

Κάποιο γεγονός του παρελθόντος σας βασανίζει και υπάρχει η πιθανότητα να κρύβετε κάτι από το ταίρι σας το οποίο φοβάστε να αποκαλύψετε. Απλά μιλήστε με το σύντροφό σας για το θέμα.

Καρκίνος –Τέσσερα των Σπαθιών

Εσείς και ο αγαπημένος σας θα απομακρυνθείτε αυτήν την περίοδο, μιας και το κουραστικό σας πρόγραμμα δεν θα σας αφήσει να ευχαριστηθείτε το διάλειμμά σας όσο θα θέλατε.

Λέων – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Θέλετε να βρείτε την αιτία που δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε με τον αγαπημένο σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο η απάντηση μπορεί να είναι πιο απλή απ' όσο νομίζατε στην αρχή.

Παρθένος – Άσσος των Κυπέλλων

Το πάθος είναι ο κεντρικός σας οδηγός και αυτή ακριβώς η φιλοσοφία θα είναι το στοιχείο το οποίο θα μεταλαμπαδεύσετε στο σύντροφό σας σήμερα, ηρεμώντας τον και εκφράζοντάς του τα συναισθήματά σας.

Ζυγός – Ιππότης των Σπαθιών

Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια εμπόδια ενάντια στην ψυχική σας ηρεμία σήμερα, τα οποία δεν είναι αναγκαστικό να προέρχονται από το ταίρι σας. Όπως και να έχει προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

Σκορπιός – Οκτώ των Πεντάκτινων

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση όσον αφορά τα θέματα της σχέσης σας θα αποδώσουν σήμερα και μάλιστα πολύ περισσότερο απ' όσο περιμένατε ή ελπίζατε από το σύντροφό σας.

Τοξότης – Η Κρίση Αντίστροφα

Η νευρικότητα και ο επικριτικός τρόπος με τον οποίο επισημαίνετε τα σφάλματα που έχει κάνει ο αγαπημένος σας δεν είναι αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης των προβλημάτων της σχέσης σας.

Αιγόκερως – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Μπορεί να μην έχετε την ψυχική και σωματική δύναμη ώστε να ανταπεξέλθετε στις συναισθηματικές απαιτήσεις του συντρόφου σας αυτήν την περίοδο και είναι πιθανό αυτό να παρεξηγηθεί.

Υδροχόος – Το Άρμα Αντίστροφα

Έχετε χάσει το δόμο σας σε σχέση με ένα πάθος, χόμπι ή κάποιον σκοπό που είχατε θέσει, ίσως στην αρχή του χρόνου. Αφήστε το ταίρι σας να σας καθοδηγήσει προς τα εκεί που θέλετε.

Ιχθύς – Πέντε των Κυπέλλων

Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια και φόβο σε σχέση με το τι θέλει ο σύντροφός σας και το μέλλον που βλέπει για τη σχέση σας, αλλά σήμερα κάτι θα καταφέρει να σας επιστήσει την προσοχή σε πιο σημαντικά θέματα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.