Αστρολογικό Δελτίο 31-10-2017

Κατάβαση στο βάθος της συνειδήσεώς μας σήμερα και αναζήτηση της αρμονίας. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε σε βάθος τον εσωτερικό μας συναισθηματικό κόσμο και έτσι να μάθουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Η ενασχόλησή μας με το απόκρυφο και η δυνατότητά μας για προσεγμένα καλυμμένες κινήσεις μας ευνοεί.
Με την Σελήνη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο πρόκειται να έχουμε μία τάση να ρίχνουμε εύκολα την διάθεσή μας. Νοιώθουμε πως η αξία μας είναι μικρότερη, παρερμηνεύοντας καταστάσεις. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή θα μας βοηθήσει αν αναζητήσουμε την αρμονία και να βγάλουμε προς τα έξω πολύ ευγενή αισθήματα, αλληλοϋποστήριξης.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Οι Κριοί αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί έχετε καθαρή σκέψη. Οι Καρκίνοι είστε πιο επικοινωνιακοί. Οι Αιγόκεροι μην πέφτετε στην αυτολύπηση. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε ανοιχτοί ως προς τους άλλους. Οι Δίδυμοι περνάτε σε μία φάση πιο ευχάριστη. Οι Τοξότες επικοινωνείτε ουσιαστικά. Οι Παρθένοι μπορείτε να βασιστείτε στις επικοινωνιακές σας ικανότητες . Οι Ιχθείς είστε αρκετά ευδιάθετοι. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε μεγάλη εύνοια στην επικοινωνία . Οι Υδροχόοι αισθανθείτε πιο άνετα. Οι Λέοντες συναντηθείτε με πρόσωπα που στηρίζουν τους στόχους σας. Οι Ταύροι είσαστε ευέλικτοι. Οι Σκορπιοί έχετε μία τάση προς το μυστήριο . Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Ποσειδών
Σελήνη
Τρίγωνο
Ερμής
Σελήνη
Σύνοδος
Ποσειδών
Σελήνη
Εξάγωνο
Πλούτων
Ερμής
Εξάγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.