Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 31-10-2017

Το πολύ ανώτερης δόνησης και αυτοθυσιαστικό 6 έχει στα χέρια του το Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας. Αν νιώθετε ότι έχετε μια τάση να δώσετε τα πάντα σε αυτούς που αγαπάτε, τώρα ξέρετε γιατί σας συμβαίνει αυτό, είναι το 6 που σας ψιθυρίζει ότι η αγάπη περνάει μέσα από την θυσία. Και είναι ώρα να το ακούσουμε όλοι, η αγάπη είναι κυρίως προσφορά, δεν είναι ζήτηση!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Νιώθετε έντονα την ανάγκη να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για αυτούς που αγαπάτε. Δεν είναι ανάγκη όμως να κάνετε τον εαυτό σας θύμα της δουλειάς, μπορεί οι αγαπημένοι σας να είναι ευχαριστημένοι – και μάλιστα περισσότερο – μόνον με το να σας έχουν κοντά τους.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Να αισθάνεστε ότι πρέπει ν α κάνετε κάτι παραπάνω για όσους αγαπάτε, κάντε το. Αλλά να διατηρήσετε πάντα μια χαραμάδα ανοιχτή και για τον εαυτό σας, γιατί αν δεν δώσετε εσείς χώρο στις επιθυμίες σας δεν θα το κάνει κανείς άλλος.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Καλή η προσφορά, μόνον μην το παρακάνετε. .και κυρίως μην το παρακάνετε με υλικά δώρα. Δεν είναι ανάγκη να ξετινάξετε την κάρτα σας για να καταλάβουν οι αγαπημένοι σας τα αισθήματά σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Μπορεί να νιώθετε σήμερα ιδιαίτερα ευάλωτοι. Όπως λέει και ο ποιητής Ρίλκε, είναι ωραίο καμιά φορά να απλώνεις τα χέρια σου σε φρούτα που δεν έχεις μαζέψει με κόπο. Μήπως έχει έρθει η ώρα να αφεθείτε στις φροντίδες των αγαπημένων σας κι εσείς μια φορά;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η ημέρα κρούει τον κώδωνα μιας ανώτερης αγάπης, που δεν περνάει μέσα από την ερωτική χημεία. Δεν σας χαλάει καθόλου αυτό, αλλά ίσως να  αργήσετε να αποκωδικοποιήσετε ένα πιο εκλεπτυσμένο φλερτ, να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για σημάδια επαφής.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είναι φυσικά η δική σας μέρα σήμερα και νιώθετε δικαιωμένοι που κάποιοι γύρω σας υιοθετούν την δική σας στάση ζωής, με την πολύ μεγάλη προσφορά. Μόνο που εσείς είστε μονίμως έτσι, ενώ οι άλλοι περιστασιακά. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σας δηλώσουν με μεγάλη ευκολία σήμερα τα αισθήματά τους, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε μια εύκολη εξομολόγηση από κάποιο άτομο που συνήθως είναι πιο χαμηλών τόνων. Να χαρείτε την κατάσταση, να προσέξετε όμως να μην πληγώσετε κανέναν. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η ημέρα σας καλεί να δείτε ποιοι είναι οι τρόποι για να εξυπηρετήσετε τα μακροχρόνια σχέδια της ψυχής σας, να βγείτε από την τύρβη της καθημερινότητας και του εργασιακού πανικού. Πιείτε ένα ποτό χαλαρά με κάποιον που αγαπάτε και ακούστε μήπως έχει να σας πει κάτι καινούριο για τον εαυτό σας που θα σας εκπλήξει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ συμβατή με την ψυχή σας. Θέλετε να έχετε όμορφες συζητήσεις επιπέδου με ανθρώπους οι οποίοι μοιράζονται την ίδια κοσμοθεωρία με εσάς. Πολύ θετικό αυτό, αλλά μην μετατρέψετε την κουβέντα σε μια new age διάλεξη για την κλιματική αλλαγή, please…
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.